TOP termékek

Hírek

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Deante ALPINIA Kádtöltő csaptelep

06 BGA010M ALPINIA Kádtöltő csaptelep
06 BGA010M ALPINIA Kádtöltő csaptelep
06 BGA010M ALPINIA Kádtöltő csaptelep
06 BGA010M ALPINIA Kádtöltő csaptelep
Deante ALPINIA Kádtöltő csaptelep

 Garancia 7 év

 Lengyel brand


Közvetlen kapcsolat a gyártókkal
25 éve a piacon

 

 

Bővebben
Raktáron :  1 DB
37 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 375 Ft
Részletek
  • Kifolyócső hatótávolsága: 137 mm
  • Csaptelep típusa: fali
  • Csaptelep típusa: keverő
  • Keverőcsaptelep típusa: egykaros
  • Átfolyási osztály: S/B - 15-19,8 l/min
  • Zuhanyszettel: Nem
  • Akusztikai osztály: II
  • Zuhanyváltó típusa: Automatikus blokkolóval

 Betét 35 mm

 Több modell a sorozatban

 Levegővel dúsított sugár

 Deante AeratorAdatok
Márkanév
Deante
Cikkszám
06 BGA010M
Szín
Króm
Garancia (év)
7
Termékcsalád
ALPINIA
Tömeg
1,48 kg/DB