TOP termékek

Hírek

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Deante ASTER Mosogató csaptelep, U alakú kifolyócsővel, vízszűrő bekötéssel, króm-fekete

06 BCA064M ASTER MOSOGATÓ CSAPTELEP
06 BCA064M ASTER MOSOGATÓ CSAPTELEP
06 BCA064M ASTER MOSOGATÓ CSAPTELEP
06 BCA064M ASTER MOSOGATÓ CSAPTELEP
06 BCA064M ASTER MOSOGATÓ CSAPTELEP
06 BCA064M ASTER MOSOGATÓ CSAPTELEP
Deante ASTER Mosogató csaptelep, U alakú kifolyócsővel, vízszűrő bekötéssel, króm-fekete

VÍZSZŰRŐ CSATLAKOZÁSSAL, KRÓM/FEKETE

 •  Garancia 7 év*
 •  Lengyel brand
 •  Csatlakozóval a vízszűrőhöz

Közvetlen kapcsolat a gyártókkal
25 éve a piacon

 

 

Bővebben
Beérkezés: 7-14 nap
65 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 656 Ft
Részletek
 • A csaptelep vízszűrő csatlakoztatása nélkül is használható - a funkciókapcsolónak nyitva kell lennie a hálózat irányába
 • A készlet tartalmaz egy gyorscsatlakozót és 100 m hosszú 1/4-es tömlőt. 1/4" ez a leggyakrabban használt menet méret a szűrőhöz csatlakozó tömlők esetében.
 •  PROECO filozófia
 •  Betét 35 mm
 •  Több modell a sorozatban
 •  Levegővel dúsított sugár
 •  Könnyű összeszerelés
 •  2018-as Top Design Award verseny győztese


Adatok
Márkanév
Deante
Cikkszám
06 BCA064M
Szín
Króm
Garancia (év)
7
Termékcsalád
ASTER
Tömeg
1,98 kg/DB