Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2020. 11. 30. 12:51:18
Fürdőszoba bútoraink kínálata újdonságokkal bővült!

A fürdőszoba legfontosabb berendezései a szaniterek, de a szaniterek használatához, a napi tisztálkodási, szépségápolási rutinhoz is kell még pár eszköz, kiegészítő. A pipere holmik, testápolásra, arcápolásra és hajápolásra használt termékek, textilek számára is szükség van tárolóra, mint a lakás többi helyiségében a ruhák és tárgyak esetében. A fürdőszoba bútor is sokféle lehet, de minden darabnál fontos egy kitételnek teljesülnie. A fürdőszoba bútor mindenekelőtt legyen praktikus.

2020. 06. 11. 15:41:39
Fürdőkáddal a kisgyerekes családok kényelméért

Nagyon sokan vannak, akik nehezen tudják eldöntetni, hogy a fürdőkád vagy a zuhanykabin jelenti-e számukra a jobb megoldást, hiszen mindkettőnek rengeteg előnye van. Erre a kérdésre nincs is egyértelmű válasz, de az biztos, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor az egyik praktikusabb a másiknál. Ilyen például az, amikor kisbaba érkezik a családba, hiszen őt például sokkal könnyebben lehet megfürdetni fürdőkádban, mint zuhanykabinban

2020. 05. 29. 10:25:08
Zuhanykabin + tálca szettel egyszerűen megoldhatja a zuhanyzós kérdését!

Napjainkban egyre többen választják a zuhanyzást a fürdés helyett, hiszen így sok vizet spórolhatunk és még az egészségünknek is jót teszünk vele. Annak azonban, aki most szeretné kabinra cserélni a fürdőkádját, nincs egyszerű dolga, hiszen számtalan lehetőség közül választhat. Azokban az esetekben, amikor valakinek nincs olyan konkrét igénye, hogy egy bizonyos funkcióra mindenképp szüksége van, nem érdemes a legprofibb, legdrágább termékeket választania, hiszen nagy eséllyel nem fogja őket kihasználni. Ilyenkor sokkal jobb az egyszerűségre törekedni és nagyszerű választás lehet egy zuhanykabin + tálca szett.

2020. 04. 24. 13:06:36
Szaniterek és az intim higiénia: a bidé

Ha belépünk egy fürdőszobába, akkor általában a szokásos szaniterekkel találjuk szembe magunkat. Ott van a mosdó, a piszoár és a wc csésze is. Csupa jól ismert berendezés, ami a fürdőszoba használatát kényelmessé, komfortossá teszi, a mindennapi higiénia fenntartását pedig egyszerűbbé. Van azonban egy típusa a szanitereknek, amivel nem találkozunk mindenhol, pedig ugyanolyan fontos a használata, mint a mosdókagylónak vagy a wc-nek. Ez a szaniter nem más, mint a bidé.

2020. 03. 31. 00:00:00
Csaptelepek, zuhanyok modern hangulatú fürdőkbe!

A fürdőszobák ma már nem sablonok szerint készülnek, nem ugyanazok a szaniterek sorakoznak a helyiségekben. A modern kor embere minden további nélkül eldöntheti, hogy milyen szaniter felel meg neki és ezeket a szanitereket be is építtetheti a fürdőjébe.

2020. 02. 27. 14:20:30
A Duschland mosdókról röviden

 

Sok vásárlónak manapság már a mosdókkal kapcsolatban is összetett igényeik vannak. Többen is kifejezetten ragaszkodnak azokhoz a termékekhez, amik magas színvonalat képviselnek, egyszerűen telepíthetők, és könnyedén tisztán tarthatók. Amennyiben Önnek is hasonló elképzelései vannak a megvásárolni kívánt szaniteráruval kapcsolatban, ismerkedjen meg a Duschland mosdókkal!

2020. 02. 27. 14:18:25
A Deante zuhanykabinok gyors megoldást kínálnak a fürdőszoba átalakításakor!

Ha fürdőszoba felújításról van szó, sokan kifejezetten olyan megoldásokat keresnek, amik viszonylag rövid időn belül kivitelezhetők. Például egyeseknek nincs arra idejük, hogy új zuhanykabint terveztessenek, ugyanakkor ragaszkodnak ahhoz, hogy minőségi végeredmény szülessen ezzel kapcsolatban. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a Deante zuhanykabinokat!

2019. 12. 18. 10:10:31
Deante termékek igényes zuhanykabinokhoz

 

Egy zuhanykabin több elemből álló szaniter, amit érdemes ugyanolyan kiváló minőségű kiegészítőkből összeválogatni. A Deante termékek között minden vásárló rátalál arra a kiegészítőre, amiből egy komplett zuhanykabint össze tud állítani.

2019. 12. 18. 10:07:13
Sokszínű zuhanytálcákat kínálunk zuhanykabinokhoz!

A zuhanykabin elmaradhatatlan része a zuhanytálca, ami többféle lehet mind alapanyagában, mind pedig a formájában. A választás magától a zuhanykabintól függ általában. Formájában illeszkednie kell a kettőnek, ahogyan méretében is.

2019. 12. 18. 10:02:35
A fix falas zuhanykabin praktikus választás!

 

Már kitalálta, hol lenne a legjobb helye az új zuhanykabinnak? Elképzelte, hol tudja a legjobban kihasználni, már csak meg kell valósítani? A zuhanykabinokat sokféle módon lehet kivitelezni, változatos nagyságban, típusban és stílusban elérhetőek. A fix oldalas kabinok is a népszerű megoldások közé tartoznak