Szűrés

Márkanév
Ár
3 790 Ft - 17 460 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Kád tartólábak

A kád testet egy stabil lábszerkezet tartja meg. Az egyik megoldás amikor a térben álló kádra alapból felszerelve kerül a kád tartó szerkezet, a kádláb. Vannak olyan esetek amikor a kádlábat külön kell megrendelni a termékhez. A RAVAK kádlábak stabilak, masszív biztonságot nyújtanak, amelyek alapcsomagjában megtalálhatóak a fali rögzítő szettek is, amely az oldalirányú elmozdulást akadályozzák meg.
A SAPHO Polysan kádlábak és a RIHO kádlábak horganyzott megoldása is rendkívül stabil.

Nagyon fontos a kádak jótállás része, csak gyári lábak alkalmazásával érvényesíthető. Téglára, ytongra közvetlenül nem szabad helyezni!

Lábszerkezet állítható magassággal

Márkanév :
Vidima
Raktáron: 2 DB
3 790 Ft

Tartólábak Asymmetric fürdőkádhoz

2 év garancia   2 év garancia

Márkanév :
Ravak
Beérkezés: 7-14 nap
13 320 Ft

UNIVERZÁLIS TARTÓLÁB ROSA AKRILKÁDHOZ

Tartóláb az aszimmetrikus Rosa I, Rosa II és Rosa 95 kádhoz

2 év garancia   2 év garancia

Koncepciók   Koncepciók

Márkanév :
Ravak
Beérkezés: 7-14 nap
13 050 Ft

Ravak univerzális kádláb 70 cm széles téglalap alakú kádakhoz.

Márkanév :
Ravak
Beérkezés: 7-14 nap
10 350 Ft
Ravak univerzális kádláb 75 cm széles téglalap alakú kádakhoz.
Márkanév :
Ravak
Beérkezés: 7-14 nap
12 060 Ft

A kádláb szerelési útmutató szerinti telepítése a RAVAK kádra nyújtott 10 éves garanciájának feltétele.

Márkanév :
Ravak
Beérkezés: 7-14 nap
12 060 Ft

Tartóláb BeHappy II kádhoz

A BeHappy II kád tartóláb segít szintbe állítani a kádat, és biztonságos alátámasztást ad. A Szerelési útmutató szerinti telepítésük a BeHappy II kádra nyújtott 10 éves garancia feltétele.

Márkanév :
Ravak
Beérkezés: 7-14 nap
12 870 Ft

Állítható magasságú lábak

Állítható magasság: 5-20 cm
A csomag 2 darabot tartalmaz
A támaszték teljes hossza 60 cm

Márkanév :
Aqualine
Beérkezés: 7-14 nap
8 930 Ft

Tartóláb Avocado kádhoz

Az Avocado kád tartóláb segít szintbe állítani a kádat, és biztonságos alátámasztást ad. A Szerelési útmutató szerinti telepítés az Avocado kádra nyújtott 10 éves garancia feltétele. 

Márkanév :
Ravak
Beérkezés: 7-14 nap
9 990 Ft