Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kézszárító, hajszárító

Rendezés:
Nézet:

Kézszárítók és hajszárítók wellness szállodák számára is

kézszárítókEgy wellness szállodában minden szinten gondoskodni kell a vendégek kényelméről, és ehhez az is hozzá tartozik, hogy a wellness részleg használata után legyen hol tisztálkodniuk, megtörölközniük. Ennek érdekében mindenképp szükség van megfelelő mennyiségű kézszárítóra és hajszárítóra.

kézszárítók a leghigiénikusabb módszert biztosítják a kéz szárításához. Így nem kell másokkal közös törölközőt, illetve a környezetvédelmi szempontból nem előnyös papírtörlőket használni. Kézszárítókat minden vizes blokkba érdemes kihelyezni. Nem szabad megfeledkezni a hajszárítókról sem, amikre szükség van egyrészt a wellness részlegen, másrészt pedig a vendégszobákban is. Cégünk praktikus, falra szerelhető termékeket kínál, amik a hagyományos készülékeknél sokkal elegánsabbnak számítanak.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható helyről szeretné beszerezni a kézszárítókat, valamint a hajszárítókat wellness szállodájába, nálunk egy helyen megtalál mindent! Tekintse meg termékeinket, ha pedig kérdése van, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!