TOP termékek

Hírek

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Deante NEO PURE Zuhanyszett

NEP051K NEO PURE Zuhanyszett
Deante NEO PURE Zuhanyszett
Gyártó Deante
Sorozat Neo Pure
Szín króm
Telepítés fal
Szett kézi zuhany, zuhanycső, zuhanyrúd
EAN kód 5907650824312
Méretek csomagolással együtt 7 x 80 x 21 cm
Súly csomagolással 0,86 kg
Garancia 2 év

Közvetlen kapcsolat a gyártókkal
25 éve a piacon

 

 

Bővebben
Beérkezés: 7-14 nap
13 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 132 Ft
Részletek

- fém zuhanyrúd 74,5 cm hosszú
- 5-sugaras zuhanyfej (esőzuhany, hidromasszázs, vízköd, 2 vegyes)
vízkőlerakódást megakadályozó vízkőmentesítő rendszerrel
- acél zuhanycső 150 cm hosszú
- falra rögzíthető
- szín : krómAdatok
Márkanév
Deante
Cikkszám
06 NEP051K
Termékcsalád
NEO PURE
Tömeg
860 g/DB