Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

DEANTE GRÁNIT MOSOGATÓ AKCIÓ ajándék EDÉNYSZÁRÍTÓVAL vagy ÜVEGVÁGÓDESZKÁVAL

/ Akció ajándékkal

Itt találhatók azok a kőzetőrlemény és műgyanta keverék alapú kiváló gránit mosogatóink, melyek

  • Lengyelországban készülnek
  • csomagjuk tartalmazza a leeresztőt és a szifonszettet,
  • 10 év gyártói garanciával,
  • főleg szögletes formájúak, de kör alakú is van köztük
  • többféle elrendezésben:
    • egy medencés / két medencés / egy medence + csepegtetős / egy medence + gyümölcsmosó + csepegtetős
  • többféle színben:
    • fekete / alabástrom (fehér) / homok / vanília-pezsgő * metálszürke

... és most ajándékok közül választhatnak a mi kedves vevőink,
a terméket a kosárba rakva és a [TOVÁBB A KOSÁRHOZ] gombra kattintva megjelenő Kosár oldalon:

06 ZZH011M Deante Felhajtható edényszárító, csepegtető vagy gyümölcsmosó rács
vagy
06 ZZD001D Deante Üveg vágódeszka 40x30 cm

Őszi Deante ajándékok

Rendezés:
Nézet:

Miért döntsön gránit mosogató mellett?

Miért döntsön gránit mosogató mellett?Manapság, ha az emberek szeretnének új mosogatót vásárolni, számtalan termék közül válogathatnak. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a gránit mosogatók, nem véletlenül, ugyanis a termékek számtalan előnnyel rendelkeznek.

Sokak számára ismeretes tény az, hogy a konyha szíve a mosogató, hiszen a különböző előkészítési és háztartási munkák jelentős részét itt végzik el az emberek. Ez azt jelenti, hogy ez az a terület, ami leginkább ki van téve a szennyeződéseknek, fizikai sérüléseknek, ezért mindenképp olyan terméket érdemes választani, ami könnyedén tisztán tartható és rendkívül ellenálló szerkezetű. Ezen főbb elvárásoknak tökéletesen megfelelnek a gránit mosogatók, mivel karc- és törésállók, szerkezetükben és felületükben pedig a különböző savak és a magasabb hőmérséklet sem tehet kárt. A gránit mosogatók selymes és különösen finom pórusúak, zárt felületük pedig tapinthatóan kellemes kőhatást kelt, így a termékek természetes benyomást keltenek, esztétikus megjelenésűek.

A gránit mosogatók ápolása, tisztán tartása rendkívül egyszerű, hiszen víztaszító réteggel rendelkeznek, amely csökkenti a szennyeződések, a vízkő megtapadásának esélyét. Ebben a formában hosszú éveken át megteremtheti a higiénikus körülményeket a konyhai tevékenységekhez, vagyis befektetésként is tekinthet a termékekre, amelyek több generációt képesek kiszolgálni a háztartásban. Nem hajlanak, nem vetemednek meg, bármilyen háztartási teendő elvégzése sokkal egyszerűbbé válik alkalmazásukkal.

Az őszi akciónk jóvoltából most rendkívül kedvező feltételekkel juthatnak hozzá vásárlóink a gránit mosogatókhoz! Vonzó ajánlatunkkal a legfőbb célunk az, hogy széles körben terjesszük minőségi termékünket, így sokan megtapasztalhatják és élvezhetik a mindennapokban is a gránit mosogatók előnyeit, kedvező funkcióit. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban vagy az akciónkról szeretne további információkat megtudni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!