Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Radiátorok, ventilátorok

Rendezés:
Nézet:

Radiátorok, ventilátorok fűtési szezonhoz

radiátorokradiátorok a fűtésszezon alapvető kellékei, nem mindegy, hogy milyen van belőlük a falakon. A radiátorok típusa, hatékonysága és elhelyezkedése is fontos a komfortérzet szempontjából. Hiába van egy ingatlanban korszerű fűtésrendszer, ha nincsen az épület adottságaihoz igazítva, a lakók igényeivel egyeztetve.

A radiátorokat hagyományosan azokban a szobákban szerelik fel, ahol a lakók gyakran tartózkodnak. Viszont a fűtőtestek nem képesek az egész lakást vagy házat befűteni, csak a szobákat. Az olyan helyiségekben, mint a fürdőszoba vagy a konyha, további fűtőtestekre van szükség, ha van rájuk igény. A fürdőszobába külön törölköző szárító radiátorokat ajánlunk, amik egyszerre képesek melegebb levegőt és finom, száraz, felmelegített törölközőket is biztosítani.

Hogyan lehet egy radiátor még ennél is sokoldalúbb? A fűtőtesteket fel lehet szerelni különböző, hasznos kiegészítőkkel. A fűtőtestre rögzíthető fogas például szintén nagyon praktikus törölköző szárításhoz. Ahol sok törölköző és lakó van, nincsen külön törölköző szárító és a kimosott textileket is szeretik a meleg fűtőtesten szárítani, ott a fogas sem marad üresen.

Az áruházunkban mindent egy helyen megtalál, ami a fűtésszezonra való felkészülést segíti, illetve a még jobb komfortérzet megteremtéséhez hozzájárul. A törölköző szárító radiátorok, a kiegészítők, bizonyos alkatrészek mellett még olyan termékeket is meg tud rendelni tőlünk, mint amilyen például a ventilátor.

Egy minőségi ventilátor gondoskodik a biztonságos és rendszeres levegő cseréről, ezzel pedig az egészségesebb lakókörnyezetet is fent lehet tartani hosszú távon. Télen, amikor kevesebbet szellőztetünk és nem olyan hosszan, mint kellemesebb időben, a ventilátor is jó szolgálatot tud tenni.

Ne érje be az alap berendezésekkel, korszerűsítse otthonát és egészítse ki a fűtési szezonhoz illő radiátorokkal, eszközökkel és kiegészítőkkel a helyiségeket! Természetesen kiváló ár-érték arányban forgalmazott termékeinkkel Ön is elégedett lesz. Ha valamiben bizonytalan, keressen minket az elérhetőségeken!