Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

RAVAK jótállás

Kádak

Az összes kádra 10 év garanciát biztosítunk. A garancia feltétele az adott kádtípushoz tartozó RAVAK kádlábak használata, valamint a szerelési utasításnak megfelelő telepítés.
A kádak és zuhanytálcák felső peremére semmilyen esetben sem ültethető rá a csempe. A csempézésnek a kádnál min. 15 cm-re a perem alatt kell végződnie. Amennyiben a csempe végződése nem a kád pereme alatt 15 cm-rel végződik, hanem a perem fölött, a jótállás nem érvényesíthető!
A kádcsaptelepet a kádon a szerelési utasításban található ábra alapján szabad elhelyezni. Ez az elhelyezhetőség függ a csaptelep méretétől. A kád megfúrását a vásárló a saját felelősségére végzi. Ellenkező esetekben a jótállás nem érvényes!


A kád le- és túlfolyószettekre 3 év garanciát vállalunk.

Supernova zuhanykabinok, zuhanyajtók és kádparavánok

Az összesen 1.000.000 (!) nyitásra tesztelt AntiBlock rendszerre (garantálja a zuhanykabin, zuhanyajtó hibamentes és csöndes működését, mert meggátolja az egymáson csúszó elemek összeakadását) rendszeres karbantartás és a RAVAK teflonos kenőanyag használata esetén 10 év garanciát biztosítunk. 

Zuhanytálcák

Az öntött műmárvány zuhanytálcákra 5 év garanciát vállalunk.
zuhanytálca szifonokra 3 év garanciát vállalunk.
A zuhanytálcák felső peremére semmilyen esetben sem ültethető rá a csempe. A csempézésnek a zuhanytálcánál padlózatig kell érnie. Amennyiben a csempe a perem fölött végződik, a jótállás nem érvényesíthető!

Zuhanyfolyókák és padlóösszefolyók

zuhanyfolyókák rozsdamentes acél lefolyóira 25 év garanciát vállalunk. A rozsdamentes acél zuhanyfolyókák cserélhető részeinek jótállási időtartama 3 év.
zuhanyfolyókák műanyag lefolyóira és a padlóösszefolyókra 3 év garanciát nyújtunk..  

Mosdók

Az összes öntött műmárvány mosdóra és kézmosóra 5 év garanciát vállalunk.
mosdó kiegészítőkre (lefolyók, szifonok) 3 év garanciát vállalunk.

Fürdőszobabútorok

Az összes fürdőszobabútorra 5 év jótállást biztosítunk.

Csaptelepek

Az összes fürdőszobai csaptelepre * (kivéve Suzan: 2 év) 5 év garanciát vállalunk, a kerámia kartus élettartama minimum 30 év. A Suzan csaptelepek kartusára 5 év garanciát vállalunk.
A falba süllyesztett csaptelepek falsík alatti egységére - R-box5 év garanciát biztosítunk.
fürdőszobai kiegészítőkre 5 év garanciát biztosítunk. Az öt éves garancia nem vonatkozik a csaptelep kiegészítőkre.

* Az 5 éves garancia feltétele a mellékelt szűrő használata a csaptelepek bekötésénél vagy annak telepítése a sarokszelepbe, valamint a vízszűrő megléte a lakásban való vízbekötésnél (100 - 300 μm). A víz maximum munkahőmérséklete 90°C, üzemi hőmérséklete 65°C. A maximum víznyomás 1 MPa.  

WC modul

WC és bidé modulokra (illetve a beépített részekre) 6 év garanciát vállalunk. A modulok cserélhető részeire 3 év garancia érvényes.

A jótállás nem vonatkozik:

  • azokra a hibákra és sérülésekre, amelyek szakszerűtlen szállításra (pl. termék-törésre, deformációra) vezethetők vissza
  • a helytelen (a szerelési utasítástól eltérő) szerelés következményeire 
  • a vegyi hatások által keletkezett sérülésekre (pl. a nem megfelelő tisztítás)
  • a mechanikusan sérült termékekre vagy további külső hatás okozta sérülésekre (pl. tűz)
  • a termék nem megfelelő ill. szélsőséges körülmények közötti használatára (pl. szauna helyiségben)
  • a használati utasítással ellentétes használatból eredő sérülésekre

Garancia levél

.A garancia levelet, valamint a vásárlást igazoló fizetési bizonylatot gondosan őrizze meg a jótállási idő teljes időtartama alatt. Reklamációs eljárás esetén kérni fogják Öntől az előbbiekben felsorolt okmányok eredeti példányát.