Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

RIHO

RIHO

RIHO CZ, a.s. Csehország

A RIHO CZ, a.s. cég 1994-ben alakult, a holland RIHO INTERNATIONAL leányvállalataként. A cseh termékek jó hírnevének és magas technológiai szintjének köszönhetően a vállalat vezetősége úgy döntött, hogy rendkívüli minőségű üzemet hoz létre egy Moravský Kras szomszédságában megbúvó kis faluban. Az új RIHO üzemben egy specialista szakember-gárda jött létre. A csapat minden tagja vezető saját szakterületén.

Filozófiájuk:

"Ügyfeleink bölcs döntései nélkül a RIHO ma nem is létezne. Ez a bölcsesség nem csupán tárgyi tudás, hanem környezetünkkel való kapcsolatunkban is megmutatkozik. Ügyfeleinkkel együtt megbecsüljük azokat az értékeket, amelyek globalizált világunkban egyre inkább prioritást nyernek. Híres mondás, hogy nem vagyunk olyan gazdagok, hogy olcsó dolgokat vegyünk. Ebben ma legalább annyi igazság van, mint 100 évvel ezelőtt volt, vagy talán még inkább megfontolandó, hiszen már ma mérlegelnünk kell, hogy mi lesz a régi dolgainkkal, ha már nem lesznek többé használhatóak."

A RIHO védjegy egyet jelent a megbízhatósággal.
Akril kádjaik rendkívüli széles választékban és prémium minőségben állnak rendelkezésre. Vásárlói igényeket legtöbbször a magyar raktárkészletből tudják kielégíteni.
A CSOMIÉP Kft általában a hétfőig leadott RIHO rendeléseket akár már ugyanazon a héten csütörtökön kézbesíteni tudja - természetesen a vevőkkel való egyeztetés alapján.

 

Rendezés:
Nézet: