Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Sapho

Sapho

A Sapho cég, gyártó és forgalmazó csoport. Már 1991 óta működik, mint fürdőszobai felszerelések forgalmazó. Több mint 18 000 m2 területen raktároz és végez gyártási tevékenységet. Jelen van többek között Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban, Németországban és más európai országokban is. A Sapho egy családi vállalkozásból nőtte ki magát mára a piac egyik feltörekvő, terjeszkedő vállalatává. Sikerét a folyamatos fejlődésnek, a felhasználók igényeire való odafigyelésnek, a gyártási folyamat során alkalmazott legmodernebb technikának is köszönheti.

A Sapho kínálatában  fürdőszobai felszerelés, berendezés található széles választékban. Legyen szó bármilyen stílusról, sajátos elképzelésről, a klasszikustól a modernig, a Saphonál megtalálja az álmai fürdőszobájához vezető utat. A termékkínálatban elérhető  csaptelep, kiegészítő, fürdőszobai bútor, tükör és tükrös szekrény, világítás, szaniter kerámia, fürdő-és  zuhanytálca szifon, padlóösszefolyó, zuhanykabin, fürdőszobai radiátor, ventillátor, szerelési kellék széles választékban.

Ezen felül még burkolat, mozaik is szerepel a kínálatban, amely egyedülálló lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a fürdőszobája stílusát, kialakítását összehangoltan, minden apró részletre kiterjedően valósíthassa meg.

A Sapho innovatív, jövőbe mutató ötletekkel kedveskedik vásárlóinak, jelenlegi újdonságaink közé tartozik a fényterápia,  amely az alternatív gyógyászat egyik módszere és most otthonában is élvezheti ezen módszer áldásos hatásait!

Aktuális katalógusunkban újdonságként szerepel a kör alakú kád, amely megvásárolható egy, vagy kétszemélyes kivitelben is és pompás helyszíne lehet  például egy lazító fürdőnek egy stresszes nap után, vagy inkább éppen valamelyik szögletes, aszimmetrikus, vagy térben álló kádban képzelné el magát? Bármelyik megoldást is választaná, a Saphonál megtalálja!

Az Aquapanna által forgalmazott termékek EMI minősítéssel rendelkeznek. A minősítések bizonyítják, hogy cégünknek az a legfontosabb célja, hogy a forgalmazott termékek minősége és minősítése megfelelő legyen. A Sapho gyártó cég Szállítói Megfelelőségi Nyilatkozattal rendelkezik.

Bemutatótermünkben személyesen, vagy akár telefonon is szívesen segítünk Önnek az igényeinek, elképzeléseinek legmegfelelőbb termékek kiválasztásában, hogy lakásából otthont varázsolhasson, hiszen az otthon nem hely, hanem egy érzés! A termékkínálatban elérhető  burkolat, mozaik, csaptelep, kiegészítő, fürdőszobai bútor, tükör és tükrös szekrény, világítás, szaniter kerámia, fürdő-és  zuhanytálca szifon, padlóösszefolyó, zuhanykabin, fürdőszobai radiátor, ventillátor, szerelési kellék az Ön igényeihez igazodva.

Ezen kívül ingyenes lakberendezési tanácsadást is igénybe vehet, hogy saját ötletei alapján, de szakember segítségével készülhessen el, vagy újíthassa fel konyháját, fürdőszobáját a Sapho palettájának segítségével.  Legyen egy új konyha, vagy fürdőszoba boldog tulajdonosa!

 

Rendezés:
Nézet: