Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Kedves vevőink!

A koronavírus (COVID-19) járvány és a terjedésének fékezése céljából hozott intézkedések cégünket, a CSOMIÉP Kft-t is érintik. A mai napon a CSOMIÉP WEBÁRUHÁZ-ban a fizetési módok közül visszaállítjuk az Utánvét fizetési mód választásának lehetőségét a Banki előre utalás választásának lehetősége mellett.
Továbbra is lényeges, hogy minimalizáljuk a személyek közötti érintkezést, tartsuk be a virológusok védekezési ajánlásait és a vonatkozó hatósági szabályokat, hogy ügyfeleinknek és a dolgozóinknak az egészségét is megőrizzük a kialakult helyzetben.
2020.05.13.

 

Általános tájékoztató:

Több ezer termék van a kínálatunkban, melyeknek nagyobb részét közvetlenül a gyártóinktól szállítjuk el és kézbesítjük. A készletes termékeket 1 héten belül, míg a többit 1-2 hét átfutással juttatjuk el.  Azonban előfordul, hogy 3-4 hetet kell várni egy külföldi szállítmány (Lengyelország, Németország, Csehország, Szerbia, Románia) beérkezésére. Tervbe van véve a szabad készlet megjelenítése a webáruházban. Addig is minden esetben tájékoztatunk a készletről, ill. a kézbesítés idejéről.

termékek szállítása általában:

A készletes Sapho termékek szállításának átfutása 1 vagy 2 hét, a következők szerint:
A csütörtök 10.00 óráig beérkezett rendeléseket a rá következő héten csütörtökön, legkésőbb pénteken kézbesítjük,
amennyiben azok készleten vannak a beszállítónknál.

A csütörtök 10.00 óra után beérkezett rendelések kézbesítése átcsúszik a következő hét csütörtök - péntekre!