Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rendelés és kiszállítás

I. Rendelés és visszaigazolás

Első sorban írásban történt megrendeléseket várunk, sőt javasoljuk a webáruházunk KOSÁR funkciójának használatát, mert ez végig vezeti kedves vevőinket minden szükséges lépésen a rendelés leadásáig.
Az esetlegesen telefonon egyeztetett rendeléseket is - vevőink érdekében - írásbeli útra tereljük az ellenőrizhetőség és követhetőség céljából.

A rendeléseket a nap 24 órájában tudjuk fogadni. A rendelések feldolgozása minden munkanapon munkaidőben (8.00 - 16.30) folyamatosan történik. A munkaidőn kívül leadott megrendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Ön a következő visszaigazolásokat kapja elektronikus formában (e-mail):

  • Először egy automatikus rendszer-visszaigazolást kap a rendelés beérkezéséről és részletes adatairól, azok ellenőrzése céljából.
    Kérjük, ellenőrizze le a megadott adatait, a fizetési és szállítási módot a kosárba rakott termékeket, mennyiségüket, értéküket és amennyiben lehetséges azonnal jelezze, ha valamely adat hibásan szerepel, hogy időben tudjuk azt módosítani.
  • Amennyiben az "Utánvéttel" fizetési módot választotta, a rendelését beépítjük a logisztikánkba és küldünk egy visszaigazolást a szállítás idejéről. Ez egy PDF melléklet, melyben a rendelt termékek sorának végén látható a kiszállítás naptári hete.
  • Amennyiben a "Banki átutalás (előre utalás)" fizetési módot választotta, a rendelése alapján kiállítunk és elektronikusan elküldünk egy előlegbekérő bizonylatot, rajta a bankszámla számunkkal, mely alapján átutalhatja a vásárlás értékét.
    • Ez esetben az átutalás beérkezését követően építjük be a kiszállítást a logisztikánkba és küldünk egy visszaigazolást a szállítás idejéről. Ez egy PDF melléklet, melyben a rendelt termékek sorának végén látható a kiszállítás naptári hete.
  • Minden rendeléssel kapcsolatos változásról elektronikus írásbeli tájékoztatást küldünk. Akár vevői, akár szolgáltatói oldalról érkezik erre az igény, a módosított rendelésről ismét visszaigazolást küldünk a változásokat egyeztetve.

Telefonon is megkeressük vevőinket, amennyiben ellentmondás, pontatlanság merülne fel a rendeléssel kapcsolatban illetve, ha a rendelt termék szállítási ideje az elvárhatónál hosszabb lenne.

 

II. Szállítási és fizetési feltételek

  1. Kiszállítás, csomagátvétel

Kiszállítás előtti napon telefonon értesítjük vásárlóinkat a csomag másnapi érkezéséről, hogy fel tudjanak készülni a fogadására.
Ajtótól - ajtóig történő szállítást vállalunk, de a részleteket a kézbesítő kolléga mérlegelésére bízzuk.

CS-SPRINT FUTÁRSZOLGÁLAT

ROYAL-SPRINT FUTÁRSZOLGÁLAT

Csomagküldő partnereink biztosítják a gyors és problémamentes kiszállítást.
A kézbesítő futár a kézbesítés napján telefonon egyezteti az érkezését a kedves vevőinkkel.

CSOMIÉP Kft saját kiszállítás

Cégünk saját szervezésben is folytat kiszállítást, amennyiben ez a fuvarkörbe belefér. Szolgáltatása megegyezik a futár partner szolgáltatásával – a szállítás napján egyezteti az érkezését a kedves vevőinkkel.

Személyes átvétel

AquaPanna bemutatóterem és kisker.bemutatótermünknél személyesen is átveheti, készpénzzel vagy bankkártyával is kifizetheti a megrendelt termékeket 8-15.00 óráig.
Hódmezővásárhelyen a Makói úton a Kokron József utca 1. felőli bejáratnál, a CSOMIÉP Ipartelepen
(a déli elkerülő útnak, a Földeákot érintő Makói út felőli szakaszán)

 

Célunk, hogy Ön a lehető leggyorsabban megkapja a megrendelt terméke(ke)t, de ez bizonyos esetekben nem csak rajtunk múlik, ilyenkor is tájékoztatjuk a szállítás részleteiről észszerűen az eset sürgősségétől függően telefonon és/vagy email-ben.

Ha bármilyen kérdése merül fel a megrendelt termék(ek) kiszállításával kapcsolatban, hívja az ügyfélszolgálatunkat (8.00-16.30): Tel: +36 30 /408-9668, +36 62/ 535-737.

Szállítási díjak:

Szállítási díjak házhozszállítással

0,01 - 5 kg

1 750 - HUF

5,01 - 10 kg

2 550 - HUF

10,01 - 15 kg

2 800 - HUF

15,01 - 20 kg

3 050 - HUF

20,01 - 25 kg

3 450 - HUF

25,01 - 30 kg

3 600 - HUF

30,01 - 40 kg

4 050 - HUF

40,01 - 50 kg

4 450 - HUF

50,01 kg -80 kg

7 500 - HUF

80 - 100 kg

9 900 - HUF

100 kg fölött

9 900 HUF + 3 500 HUF / minden megkezdett 50 kg-onként

500 kg fölött

Kérem, keresse ügyfélszolgálatunkat valamely elérhetőségünkön!
 

A szállítási díjak tartalmazzák az ÁFÁ -t.

FIGYELEM! A nagyobb térfogat miatt a kádak kiszállításának felára 3 543,31 Ft+ÁFA (4 500 Ft),
a RAVAK LOVESTORY II kád esetén 5 118,11 Ft+ÁFA (6 500 Ft),
melyet a rendszer által számított és visszaigazolt fuvardíjhoz adunk hozzá!

 

  1. Fizetési módok:

A rendelés költségének kifizetése történhet utánvéttel vagy banki átutalással, azaz előre utalással.
A fizetési módot a pénztárfolyamat alatt kell kiválasztani.

Utánvét:

Az utánvételes fizetési mód választása esetén Ön közvetlenül a futárszolgálat vagy a CSOMIÉP Kft. fuvarozójának fizeti ki a rendelés végösszegét a csomag átvételekor.
Az utánvét beszedési díja 500 Ft+ÁFA (bruttó 635,Ft), ami hozzáadódik a fuvardíjjal növelt vásárlási értékhez.
Bankkártyás fizetés a mobil hálózatok lefedetlensége miatt egyelőre nem lehetséges.

Banki átutalás:

A rendelés ellenértékét a rendelés visszaigazolás (Összesen bruttó érték), ill. előlegbekérő alapján kérjük átutalni a bankszámla számunkra: K&H BANK ZRT. 10200184-28110473-00000000. Az átutalás közlemény rovatában kérjük megadni a rendelésszámot, és a megrendelő nevét.

Készpénzes fizetés:

Készpénzes fizetésre telephelyi átvételkor van lehetőség munkaidőben - jelenleg 8-15.00 óráig (Hódmezővásárhely, Makói út CSOMIÉP Ipartelep).
Telephelyi átvételkor bankkártyás fizetés is lehetséges (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro).

 

Információs telefonszámunk: +36 30 / 394 – 2440

 

2020.05.14.