Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szerelés, használat, karbantartás

Az itt található almenükben a beszállítóink - gyártóink által termékkörönként összeállított szerelési és karbantartási utasításokat tanulmányozhatja.
Fontos megjegyzés: Már egyes termékeinknél is találhatók speciálisan az adott  termékhez kapcsolódó telepítési utasítás a termékoldalon lefelé görgetve a Csatolt dokumentumok címszó alatt!

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁSI UTASÍTÁSOK A TERMÉKEINKHEZ

Krómozott felületű termékek tisztítása

Ha a krómozott felületek tisztításához kizárólag a gyártó által ajánlott tisztítószereket az ajánlott módon használja, biztosan megőrizheti azok épségét.
Alkalmazhat szabad forgalomban lévő egyéb tisztítószereket is, melyeket a tisztítószer gyártó célzottan a króm felületekhez fejlesztett ki.

Általánosan elmondhatók a következők:
A krómozott felületeket (csaptelepeket, kiegészítőket, mint WC papír tartó, törölközőtartó, piperepolc, stb…) kizárólag puha ruhával tisztítsa.
A felület megtisztítása után vízzel öblítse le a tisztítószer maradványát.

• Tilos olyan vegyszert használni, amely tartalmaz nátrium hipokloritot és káliumot, klórt, alkoholt, bázisokat, erős savakat és oldószereket.

• Tilos gőztisztító berendezést használni.

• Az igen érzékeny krómozott és festett felületek védelme érdekében ne használjon semmilyen súrolóhatású anyagot vagy tisztítószert.