TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Blog

Tökéletes zuhanykabinok
21
Márc

Felhasználóbarát megoldások, egyedülálló anyaghasználat, innovatív gyártási folyamatok és stílusos megjelenés jellemzi nem csak a több száz féle standard méretű, de a szokványostól eltérő szélességű, mélységű és magasságú egyedi paraméterekkel rendelkező RAVAK zuhanykabint is! Szakértő csapatunk nap, mint nap azon dolgozik, hogy a RAVAK gyárból tökéletes zuhanykabinok kerüljenek vásárlóink fürdőszobáiba! Milyen egy tökéletes zuhanykabin? Olvass tovább és megtudhatod a választ!

Már fekete színben is: bemutatkozik az új RAVAK Freedom W kád
19
Okt

Megérkezett az első fekete RAVAK kád. A forma változatlan, de ott, ahol elvárt a fehér, elegáns a fekete. Kötelező darab minden extravagáns fürdőszobába. Bemutatkozik a RAVAK Freedom W fekete akrilkád.

Alátét vinyl panelekhez – milyen jellemzőknek kell megfelelnie?
18
Okt

Vinyl padló alátétek panelekhez – milyen jellemzőknek kell megfelelnie?

Mindig olvassa el a padló gyártójának útmutatásait és ajánlásait, valamint a panelek lefektetési útmutatóját. Az ezeknek való megfelelés a garancia fenntartásának előfeltétele, amely 12 évig érvényes az Afirmax vinilpadlókra. Emlékeztetni szeretnénk arra is, hogy a vinil padló számára megfelelő alátét garantálja a padló fenntartását.

Öntapadós vinyl padló – mit kell tudni róluk?
18
Okt

Készen áll a felújításra? Nagy változásokat tervez? Állítólag a felújítás mindenki életében a leginkább stresszes időszak. Itt található egy útmutató, hogyan rakhatja le az Afirmax vinilpaneleket egyszerűen, hat lépésben. Az Afirmax vinyl padló elhelyezése egyszerű, barki meg tudja csinálni – csak fel kell készülnie. Legyen hős, és csinálja meg!

Kinek a való a vinyl padló – ez a jó választás mindenkinek?
05
Okt

Vinyl panelek, vinyl, LVT – ha lakást kíván felújítani, akkor biztosan hallotta már ezeket a fogalmakat. Mindegyik a polimerekből készült padló egy típusára vonatkozik – vízálló, kemény és ütésálló. Úgy hangzik, mint a padlók Szent Grálja – a tökéletes anyag mindenki számára. De biztos ez? Van-e értelme a vinilpadlónak?

Mielőtt úgy döntünk, hogy egy adott anyagot vásárlunk a padló befejezéséhez, meg kell válaszolnunk néhány kérdést.

AFIRMAX vinyl panelek összeszerelése – a 7 leggyakoribb hiba
05
Okt

Eljött a pillanat. Gyönyörű, új padlóburkolat érkezett otthonába, csak le kell rakni a padló paneleket. A feltevésekkel ellentétben ez egy egyszerű tevékenység, amelyet mindenki, még technikai tudással nem rendelkező személy is el tud végezni. A siker kulcsa az, hogy gondosan megtervezi munkáját és követi az utasításokat. Azt is érdemes tudni, hogy mit nem szabad tennie. Itt található a hét leggyakoribb hiba, amelyet a vinillemezek lerakásakor követhetünk el.

Így lehet egyszerre stílusos és funkcionális 7 nm-es fürdőszobád
27
Szept

Adott egy fürdőszoba, amely nem túl kicsi és nem túl nagy, mondhatni, hogy kényelmesen elfér benne minden, amire szükségünk lehet!

9 érv a RAVAK fürdőszobabútorok mellett
10
Szept
Legalább 9 okunk van arra, hogy megismerd Te is a RAVAK fürdőszobabútorait. További részletek az írásban.

Ahogy a mosdók, a kádak és a zuhanykabinok esetében is találhatunk eltéréseket a különböző gyártók termékeit vizsgálva, úgy a fürdőszobabútorok sem lehetnek kivételek, hiszen a felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és a formatervezés ezek a termékek  tekintetében is különbözhet! Nem tudjuk elégszer ismételni, hogy vásárlás előtt elengedhetetlen az alapos tájékozódás, hiszen  az említett tényezők határozzák meg egy fürdőszobabútor élettartamát!

Amennyiben fontos számodra a magas minőség és a stílusos megjelenés, figyelmedbe ajánljuk a RAVAK fürdőszobabútorokat! Íme 9 érv, amelyek tökéletesen tükrözik egyedülálló termékeink megbízhatóságát!

Miért válassz RAVAK kádat?
07
Szept

Akril kád és akril kád között jelentős különbség van, amely nem csupán a termék árában mutatkozik meg. Az ár magába foglalja a gyártás során alkalmazott alapanyagok minőségét, mennyiségét, az alkalmazott technológiai folyamatot és a kád formatervezéséhez kapcsolódó szerzői jogokat.

Multibox falsík alatti egység – szépség a funkcionalitásban
23
Aug

Azok számára, akik az egyszerűség, szépség, valamint a kényelem kombinációját keresik, a Deante megalkotta a Multibox – falsík alatti zuhany csaptelep – szériát. Ezek a termékek könnyen adaptálhatóak mind a minimalista belső kialakításhoz, mind pedig azokhoz, amelyeket gazdag berendezések jellemeznek.

Miért válassz RAVAK mosdót?
23
Aug

Mosdó és mosdó között számtalan eltérés van, amely nem csak megjelenés és ár tekintetében mutatkozhat meg! Alaposan megvizsgálva a különféle gyártók kínálatát hamar kiderül, hogy a gyártás során felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és formatervezés tekintetében is különbözhetnek egymástól a termékek! Ebből következik, hogy vásárlás előtt rendkívül fontos a kellő tájékozódás, hiszen a felsorolt tényezők nagyban befolyásolják egy mosdó időtállóságát!

Mitől olyan tartósak a Sapho termékek?
04
Aug

A Sapho vállalkozás

A Sapho 1990-ben alakult meg, mint egy családi vállalkozás. A kiskereskedelmi üzlet kezdetben szaniterekkel foglalkozott, azonban később nagykereskedelemmé nőtte ki magát. Már ez is jelzi, hogy sokan kedvelték meg ezeket a fürdőszobai kiegészítőket. A székhelye Praha-Letnany lett, majd 1995-ben leányvállalata létesült Brno mellett. Itt már elkezdtek gyártani hidromasszázs kádakat, illetve egyéb komponenseket is.

Rá tíz évre Szlovákiában is megalakult az ottani első leányvállalat. A márka a legmodernebb technikai szabványok alapján dobja piacra a termékeit, mindemellett természetesen a logisztika és az adminisztráció terén is rendkívül fejlettek.

A RIHO térkádak romantikája
04
Aug

A térben álló kádak látványa modern eleganciát külcsönöz a fürdőszobának, és nem beszélve arról a luxus élményről, mely a használóját éri. Romantika, luxus, melyet egy RIHO térben álló kád megteremthet a fürőszobában. 

Minden, amit tudnod kell a megújult RAVAK zuhanykabinokról
28
Júl

Mindig tudunk újat mutatni – néhány héttel ezelőtt megjelent a 2021-es RAVAK Collection, azaz megérkeztek a stílusos újdonságok, az innovatív fejlesztések és a közkedvelt termékek, most ezek közül válogattunk és a megújult SUPERNOVA, BLIX SLIM, illetve CHROME zuhanykabinokat vettük alaposan szemügyre! Amennyiben kíváncsi vagy a szóban forgó termékcsaládok legújabb zuhanykabin választékára és azokra az innovációkra, melyek még felhasználóbarátabbá és praktikusabbá varázsolták ezeket a szanitereket, akkor olvass tovább és tarts velünk ezúttal is!

Praktikus és átgondolt fürdőszobatervezés Török Bernadett lakberendezővel
28
Júl

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. Az vissza nem térítendő állami támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújítására is. Éppen ezért a magyar fürdőszobai berendezés és kiegészítő piac meghatározó szereplőjeként segítünk a fürdőszobafelújítás előtt állóknak!

A design szerelmeseinek ajánljuk: RAVAK Ypsilon kád
18
Jún

A design szerelmeseinek ajánljuk:

RAVAK Ypsilon kád

 

Bemutatjuk a RAVAK YPSILON szabadon álló akrilkádat, melyet könnyed, mondhatni romantikus megjelenés és jelenkori modern design jellemez. A kád egyedülálló kialakítása új szintre emeli a kényelmes fürdőzés fogalmát, mi több a test soha nem látott ellazítását ígéri! Amennyiben szeretnél még többet megtudni idei újdonságunkról, melynek elnevezését a kád enyhén hajlított pereme ihlette, akkor olvass tovább és tarts velünk ezúttal is!

Miért válassz RAVAK zuhanykabint?
18
Jún

Zuhanykabin és zuhanykabin között számos különbség van – a gyártók által kínált sokféle termék nem csak ár, de a gyártás során felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és még  formatervezés tekintetében is eltér egymástól! Ezek azok a tulajdonságok, melyek meghatározzák egy zuhanykabin élettartamát, strapabíróságát és kihatással vannak a termék megjelenésére is.

A RAVAK zuhanykabinok megjelenését olyan neves dizájnerek tervezik mint Krystof Nosál, aki a termékekért Red Dot, iF Design Award, EDIDA, Good Design és egyéb díjakban részesült, vagy Achim Storz aki a Porsche, BMW, Audi és egyéb gépjárművek beltéri dizájnjának tervezésében szerzett tapasztalatokat alkalmazza a zuhanykabinok világába.