TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Blog

Minden, amit tudnod kell a megújult RAVAK zuhanykabinokról
28
Júl

Mindig tudunk újat mutatni – néhány héttel ezelőtt megjelent a 2021-es RAVAK Collection, azaz megérkeztek a stílusos újdonságok, az innovatív fejlesztések és a közkedvelt termékek, most ezek közül válogattunk és a megújult SUPERNOVA, BLIX SLIM, illetve CHROME zuhanykabinokat vettük alaposan szemügyre! Amennyiben kíváncsi vagy a szóban forgó termékcsaládok legújabb zuhanykabin választékára és azokra az innovációkra, melyek még felhasználóbarátabbá és praktikusabbá varázsolták ezeket a szanitereket, akkor olvass tovább és tarts velünk ezúttal is!

Praktikus és átgondolt fürdőszobatervezés Török Bernadett lakberendezővel
28
Júl

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. Az vissza nem térítendő állami támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújítására is. Éppen ezért a magyar fürdőszobai berendezés és kiegészítő piac meghatározó szereplőjeként segítünk a fürdőszobafelújítás előtt állóknak!

A design szerelmeseinek ajánljuk: RAVAK Ypsilon kád
18
Jún

A design szerelmeseinek ajánljuk:

RAVAK Ypsilon kád

 

Bemutatjuk a RAVAK YPSILON szabadon álló akrilkádat, melyet könnyed, mondhatni romantikus megjelenés és jelenkori modern design jellemez. A kád egyedülálló kialakítása új szintre emeli a kényelmes fürdőzés fogalmát, mi több a test soha nem látott ellazítását ígéri! Amennyiben szeretnél még többet megtudni idei újdonságunkról, melynek elnevezését a kád enyhén hajlított pereme ihlette, akkor olvass tovább és tarts velünk ezúttal is!

Miért válassz RAVAK zuhanykabint?
18
Jún

Zuhanykabin és zuhanykabin között számos különbség van – a gyártók által kínált sokféle termék nem csak ár, de a gyártás során felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és még  formatervezés tekintetében is eltér egymástól! Ezek azok a tulajdonságok, melyek meghatározzák egy zuhanykabin élettartamát, strapabíróságát és kihatással vannak a termék megjelenésére is.

A RAVAK zuhanykabinok megjelenését olyan neves dizájnerek tervezik mint Krystof Nosál, aki a termékekért Red Dot, iF Design Award, EDIDA, Good Design és egyéb díjakban részesült, vagy Achim Storz aki a Porsche, BMW, Audi és egyéb gépjárművek beltéri dizájnjának tervezésében szerzett tapasztalatokat alkalmazza a zuhanykabinok világába.