TOP termékek

Hírek

2023.06.29 16:19

 

Az épített zuhanykabin ajtója az egyik fontos eleme a zuhanyzók kialakításának. A zuhanykabin ajtók célja, hogy zárt térként szolgáljanak a zuhanyzás során, megakadályozva a víz kifolyását és a nedvesedést a fürdőszobában. Az épített zuhanykabin ajtókat általában a zuhanykabin falába vagy szerkezetébe építik be, és lehetnek különféle típusok és anyagok.

Az alábbiakban bemutatok néhány gyakori épített zuhanykabin ajtótípust:

 1. Tolóajtó: A tolóajtók a legelterjedtebb típusok közé tartoznak. A falba épített sínrendszeren futnak, és oldalra tolhatók, hogy megnyissanak vagy bezárjanak egy zárt zuhanyteret. A tolóajtók rendkívül praktikusak, mivel nem igényelnek helyet a zuhanykabin előtt vagy mögött a nyitáshoz.

 2. Nyílóajtó: A nyílóajtók hasonlóan működnek, mint egy hagyományos ajtó. A zuhanykabin falába vannak rögzítve, és egyik oldalról nyílnak ki. Ezek az ajtók általában pántokkal vagy zsanérokkal vannak felszerelve, és lehetővé teszik a teljes nyitást a zuhanykabinhoz.

 3. Kifordítható ajtó: A kifordítható ajtók mind belül, mind kívül nyithatók. Ez lehetővé teszi a maximális térkihasználást és a könnyű hozzáférést a zuhanyzóhoz. Ezeket az ajtókat általában gondosan kialakított pántokkal vagy zsanérokkal szerelik fel, hogy biztosan rögzítve legyenek a helyükön.

 4. Üvegajtó: Az üvegajtók a modern zuhanykabinok népszerű elemei. Általában edzett üvegből készülnek, ami ellenállóbbá és biztonságosabbá teszi őket. Az üvegajtók átlátszóak vagy füstüveggel ellátottak lehetnek, ami lehetővé teszi a fény áthaladását és a zuhanyzó tágasabb megjelenését.

Fontos megjegyezni, hogy az épített zuhanykabin ajtók tervezése és telepítése szakértelmet és precíz munkát igényel. Ezért érdemes szakember segítségét kérni a zuhanykabin ajtó megfelelő kiválasztásához és beépítéséhez.

 

A megfelelő zuhanyajtó kiválasztásához következetesen végig kell menni a következő lépéseken:

 1. Méret meghatározása: Először is, meg kell határozni a zuhanykabin nyílásának méretét. Ehhez pontosan lemérheti a zuhanykabin nyílásának szélességét és magasságát. Ez fontos lépés, mivel a zuhanyajtóknak megfelelően illeszkedniük kell a nyílásba.

 2. Ajtótípus kiválasztása: Az ajtótípus kiválasztása az egyik legfontosabb lépés. Fontolja meg az igényeit és a rendelkezésre álló helyet. A tolóajtók ideálisak, ha korlátozott hely áll rendelkezésre a nyitáshoz, míg a nyílóajtók könnyebb hozzáférést biztosítanak. A kifordítható ajtók sokoldalúak, mivel mind belül, mind kívül nyithatók.

 3. Anyag kiválasztása: Az ajtó anyaga szintén fontos tényező. Az üvegajtók népszerűek a modern megjelenésük és a fürdőszoba tágasabb megjelenésének köszönhetően. Az üveg lehet átlátszó vagy füstüveg, amely biztosítja a magánéletet. Más lehetőségek közé tartozik a műanyag és az alumínium, amelyek könnyűek és tartósak.

 4. Biztonság és vízzárás: Ügyeljen arra, hogy az ajtó biztonságos legyen és megfelelő vízzáró tulajdonságokkal rendelkezzen. Az üvegajtóknál fontos, hogy edzett üvegből készüljenek, amely ellenáll a törésnek. Ezenkívül ellenőrizze az ajtó tömítéseit és zárómechanizmusait, hogy megakadályozza a víz kifolyását a zuhanyzóból.

 5. Telepítés: Az épített zuhanykabin ajtók telepítése általában szakembert igényel, különösen ha a falba vagy szerkezetbe kell beépíteni. Forduljon szakemberhez vagy fürdőszoba-szaküzlethez, hogy segítséget kapjon a megfelelő ajtó kiválasztásában és telepítésében.

Végigmenve ezeken a lépéseken, nagyobb eséllyel választhatja ki a megfelelő épített zuhanykabin ajtót, amely megfelel az igényeinek és hozzájárul a zuhanyzója kényelméhez és esztétikai megjelenéséhez.

 

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/sct/277262/Zuhanykabinok

2023.06.29 16:1

 

A konyhai berendezések története hosszú és gazdag múltra tekint vissza. Az emberiség mindig is igyekezett megkönnyíteni a főzés és az ételkészítés folyamatát, ezért különféle eszközöket és berendezéseket fejlesztett ki az évszázadok során. Íme egy áttekintés a konyhai berendezések történetéről:

 1. Korai idők: Az emberiség kezdeti időszakaiban a konyhai tevékenységeket egyszerű eszközökkel végezték, például kődarabokkal törték össze és vágják fel az élelmiszereket, illetve tűzet használtak az ételek főzéséhez. Az ősember időszakában a főzési technikák és eszközök még nagyon primitívek voltak.

 2. Ókori civilizációk: Az ókori Egyiptomban és Rómában már fejlettebb konyhai eszközök jelentek meg. Az egyiptomiak használtak agyagedényeket és kemencéket az ételkészítéshez, míg a rómaiaknál már konyhai eszközök, mint például serpenyők, fazekak és edények készültek.

 3. Középkor: A középkorban a konyhai berendezések további fejlődésen mentek keresztül. Ebben az időszakban elterjedtek a fémeszközök, mint például a vaskerék, a serpenyők és a fakanalak. A középkorban megjelentek az első sütők is.

 4. 18-19. század: Az ipari forradalom idején a konyhai berendezések további fejlődésnek indultak. Az új technológiák lehetővé tették a különféle készülékek gyártását, mint például a gőzölők, a vízforralók és a sütők. Az első gáztűzhelyek is megjelentek ebben az időszakban.

  1. század: A 20. században a technológiai fejlődés rohamosan előrehaladt, és ez hatással volt a konyhai berendezések területére is. Az elektromos készülékek megjelenése forradalmasította az ételkészítést. Először az elektromos kávéfőzők, kenyérpirítók és mixerék váltak elterjedtté, majd később a hűtőszekrények, mosogatógépek és mikrohullámú sütők is a háztartás részévé váltak.

 

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/konyha

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

RAVAK 25% csaptelep akció

Ravak 25% csaptelep akció

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP:

 

AKCIÓ SZABÁLYZAT 

(2024. április 1- 2024. május 31.)

Kedves vásárló, köszöntjük oldalunkon!


Az alábbiakban ismertetjük a RAVAK Hungary (2143 Kistarcsa, Mester utca 1.) által szervezett akciót és annak részleteit. 

Az akcióban minden 18. életévét betöltött fogyasztónak minősülő természetes személy vehet részt, aki legalább 300,000 Ft (bruttó) értékben vásárol RAVAK-termékeket, 2024. április 1.- május 31. között. Amennyiben a vásárolt termékek között legalább egy csaptelep is van, a csaptelepek bruttó árából a RAVAK Hungary 25% összeget visszatérít a vásárló számára a megadott bankszámlájára a vásárlás regisztrálását követő 30 napon belül. 

Az akció kizárólag a jelzett értékhatár felett RAVAK termékek vásárlásakor érvényes és csakis a csaptelep (-ek) test vásárlási értékére vonatkozik a visszatérítés. A visszatérítés vásárlásonként egyszer érvényesíthető. Egy személy többször is regisztrálhat, (amennyiben az adott időszakban több vásárlása is van), ha az összes feltételnek megfelel.

Kérjük, regisztrálja vásárlását - töltse fel a vásárlási bizonylatot, amelyen jól látszik a vásárlás dátuma és a vásárolt termékek! 

A személyes adatokat kizárólag az akció lebonyolításához használjuk, azokat harmadik félnek nem adjuk át. A regisztráció után egy visszaigazoló emailt küldünk, kérjük, ha ezt nem kapta meg, vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti címen. 

Az akcióban a RAVAK Hungary munkatársai és közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt! 

Köszönjük vásárlását!

RAVAK Hungary 

Kérdés esetén keressen minket bizalommal a info@ravak.hu címen. 

Az akcióban résztvevő csaptelepek, zuhanyoszlopk, R-boxok(csak a csapteleppel együtt, külön nem érvényes az R-boxokra az akció) listája: 


X070001 SN 011.00CR álló mosdócsaptelep leeresztővel, KRÓM (kifutó termék)
X070003 SN 022.00CR/100 fali kádcsaptelep szett nélkül 100 mm, KRÓM (kifutó termék)
X070004 SN 022.00CR fali kádcsaptelep szett nélkül 150 mm, KRÓM (kifutó termék)
X070006 SN 032.00CR fali zuhanycsaptelep szett nélkül 150 mm, KRÓM (kifutó termék)
X070007 SN 041.00CR/100 Wall mounted Mosdó mixer 100 mm, KRÓM (kifutó termék)
X070010 ROSA RS 011.00 álló mosdócsaptelep leeresztővel (kifutó termék)
X070012 ROSA RS 032.00/150 fali zuhanycsaptelep szett néllkül 150 mm
X070013 ROSA RS 055.00 bidécsaptelep leeresztővel
X070014 ROSA RS 061.00 falon belüli csaptelep váltóval
X070016 NEO NO 011.00 álló mosdócsaptelep leeresztővel (kifutó termék)
X070018 NEO NO 032.00/150 fali zuhanycsaptelep szett néllkül 150 mm (kifutó termék)
X070019 NEO NO 055.00 bidécsaptelep leeresztővel (kifutó termék)
X070034 TERMO TE 032 fali zuhanycsaptelep 150 mm szett nél.
X070038 SN 016.00CR Konyhai csaptelep, KRÓM (kifutó termék)
X070039 KM 016.00 Konyhai álló csaptelep (kifutó termék)
X070041 012.00CR álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, KRÓM
X070042 022.00CR fali kádcsaptelep set nélkül, KRÓM
X070043 032.00CR fali zuhanycsaptelep set nélkül, KRÓM
X070046 TE 082.00CR fali kádcsap. 150 mm - lapos szett nél, KRÓM
X070051 TE 072.00CR fali zuhanycsap. 150 mm-lapos szett nél, KRÓM
X070053 011.00CR álló mosdócsaptelep leeresztővel, KRÓM
X070054 CR 016.00 konyhai csaptelep, KRÓM
X070055 055.00CR bidécsaptelep leeresztővel, KRÓM
X070056 065.00CR.O2.RB070 Falba süllyeszt.csaptelep váltóval R-Boxhoz, KRÓM
X070057 066.00CR.O1.RB070 Falba sülly. csaptelep váltó nélkül R-Boxho, KRÓM
X070058 TE 091.00CR Zuhanyoszlop termosztátos csapteleppel, KRÓM
X070059 FM 080.00CR Padlócsaptelep, KRÓM
X070060 WF 025.00CR Kádperemre szerelhető vízeséses csaptelep szett, KRÓM
X070061 TD 013.00CR Álló 170 mm-es mosdócsaptelep leeresztővel 10°, KRÓM (kifutó termék)
X070062 TD 014.00CR Álló 170 mm-es mosdócsaptelep leeresztő nélkül 10, KRÓM
X070063 TD 011.00CR Álló 140 mm-es mosdócsaptelep leeresztővel 10°, KRÓM (kifutó termék)
X070064 TD 012.00CR Álló 140 mm-es mosdócsaptelep leeresztő nélkül 10, KRÓM
X070065 TD 022.00CR Fali kádcsaptelep 150 mm 10°, KRÓM
X070066 TD 032.00CR Fali zuhanycsaptelep 150 mm 10°, KRÓM
X070067 TD 055.00CR Bidécsaptelep leeresztővel 10°, KRÓM
X070068 TD 061CR.O2 Falba süllyesztett csaptelep váltóval,belső egységgel, KRÓM
X070070 TD 065.00CR.O2RB070 Falba süllyesztett csaptelep váltóval R-boxhoz10°, KRÓM
X070071 TD 066.00CR.O1.RB070 Falba süllyesztett csap váltó nélkül R-boxhoz, KRÓM
X070073 CR 025.00CR Kádperemre szerelhető vízeséses csaptelep szett (4 furatos), KRÓM
X070075 CR 067.00CR.O3.RB071 Falsík alatti termosztátos csaptelep háromutas R-box, KRÓM
X070076 BM 011.00CR Mosdócsaptelep bidézuhannyal és fali tartóval, KRÓM (kifutó termék)
X070078 KM 017.00 Konyhai álló csaptelep kihúzható rózsával
X070079 FM 081.00CR Padlócsaptelep kádhoz, KRÓM
X070080 CL 012.00CR Classic mosdó csaptelkep lefolyó nélkül, KRÓM
X070081 CL 011.00CR Classic mosdó csaptelep lefolyóval, KRÓM
X070082 CL 055.00CR Classic bidécsaptelep, KRÓM
X070083 CL 022.00CR Classic fali kádcsaptelep, KRÓM
X070084 CL 032.00CR Zuhany mixer without Zuhanyszett, KRÓM
X070085 CL 016.00CR Classic konyhai álló mosogatócsaptelep, KRÓM
X070086 CL 061.00CR.O2 Classic falba süllyesztett csaptelep váltóval, belső egységgel, KRÓM
X070087 CL 062.00CR:O1 Classic falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, belső egységgel, KRÓM (kifutó t
X070088 CL 065.00CR.O2.RB070 Classic falba süllyesztett csaptelep váltóval R-boxhoz, KRÓM
X070089 CL 066.00CR.O1.RB070 Classic falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül R-boxhoz, KRÓM
X070090 FM 016.00CR Mosdó magas csaptelep leeresztő nélkül, KRÓM
X070091 TD 015.00CR Álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, KRÓM
X070092 CR 112.00CR Álló mosdócsaptelep bidézuhannyal, KRÓM (kifutó termék)
X070093 CR 019.00CR.O1 Fali süllyesztett mosdócsaptelep, KRÓM
X070094 CR 063.00CR.O2 Termosztátos falba süllyesztett csaptelep váltóval, KRÓM
X070095 CR 064.00CR.O1 Termosztátos falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, KRÓM
X070096 TE 033.00CR Termo 300 termosztátos zuhanycsaptelep, KRÓM
X070097 TE 023.00CR Termo 300 termosztátos kádcsaptelep, KRÓM
X070098 TE 092.00CR/WH Termosztátos zuhanyoszlop kádhoz Termo 300, KRÓM/ FEHÉR
X070099 TE 093.00CR/WH Termosztátos zuhanyoszlop Termo 300, KRÓM/ FEHÉR
X070100 CR 015.00CR Álló magas mosdócsaptelep leeresztő nélkül (311mm), KRÓM
X070101 CR 080.00CR padló csaptelep, KRÓM
X070102 TD 033.00CR Termosztátos zuhanycsaptelep 10°, KRÓM
X070103 TD 091.00CR Termosztátos zuhanyoszlop 10°, KRÓM
X070104 UN 011.00 Mosdó csaptelep leeresztővel
X070105 UN 012.00 Mosdó csaptelep leeresztő nélkül
X070106 UN 015.00 Álló mosogató csaptelep 275 mm, leeresztő nélkül
X070107 UN 016.00 Álló mosogató csaptelep leeresztő nélkül
X070108 UN 022.00/150 Fali kádcsaptelep szett nélkül
X070109 UN 032.00/150 Fali zuhanycsaptelep szett nélkül
X070110 UN 061.00 Süllyesztett fali csaptelep váltóval
X070111 UN 055.00 Bidé csaptelep leeresztővel
X070112 UN 062.00 Süllyesztett fali csaptelep váltó nélkül
X070113 PU 014.00CR Álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, KRÓM
X070114 PU 015.00CR Álló magas mosdócsaptelep leeresztő nélkül, KRÓM 
X070115 PU 022.00CR Fali kádcsaptelep, KRÓM
X070116 PU 033.00CR Termosztátos zuhanycsaptelep, KRÓM
X070117 FL 013.00CR Álló mosdócsaptelep leeresztővel, KRÓM
X070118 FL 014.00CR Álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, KRÓM
X070119 FL 022.00CR Fali kádcsaptelep, KRÓM
X070120 FL 026.00CR Kádperemre szerelhető csaptelep szett, KRÓM
X070121 FL 032.00CR Fali zuhanycsaptelep, KRÓM
X070122 FL 055.00CR Bidécsaptelep, KRÓM
X070123 FL 065.00CR.O2.RB070 Falba süllyesztett csaptelep váltóval R-Boxhoz, KRÓM
X070124 FL 066.00CR.O1.RB070 Falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül R-Boxhoz, KRÓM
X070125 FL 016.00CR Konyhai csaptelep leeresztő nélkül, KRÓM
X070126 TD F 011.00CR Álló 140 mm-es mosdócsaptelep leeresztővel, KRÓM (kifutó termék)
X070127 TD F 012.00CR Álló 140 mm-es mosdócsaptelep leeresztő nélkül, KRÓM
X070128 TD F 013.00CR Álló 170 mm-es mosdócsaptelep leeresztővel, KRÓM
X070129 TD F 014.00CR Álló 170 mm-es mosdócsaptelep leeresztő nélkül, KRÓM
X070130 TD F 015.00CR Álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül (333 mm), KRÓM
X070131 TD F 022.00CR Fali kádcsaptelep, KRÓM
X070132 TD F 032.00CR Fali zuhanycsaptelep, KRÓM
X070133 TD F 055.00CR Bidécsaptelep, KRÓM
X070134 TD F 061.00CR.O2 Falba süllyesztett csaptelep váltóval, belső egységgel, KRÓM
X070136 TD F 065.00CR.O2.RB070 Falba süllyesztett csaptelep váltóval R-Boxhoz, KRÓM
X070137 TD F 066.00CR.O1.RB070 Falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül R-Boxhoz, KRÓM
X070140 TD F 033.00CR Termosztátos zuhanycsaptelep szett nélkül, KRÓM
X070141 TD F 091.00CR Termosztátos zuhanyoszlop, KRÓM
X070142 PU 026.00CR Kádperemre szerelhető csaptelep szett, KRÓM
X070143 PU 016.00CR Konyhai csaptelep leeresztő nélkül, KRÓM
X070144 PU 055.00CR Bidécsaptelep, KRÓM
X070145 PU 032.00CR Fali zuhanycsaptelep, KRÓM
X070146 PU 019.00CR.O1 Fali süllyesztett mosdócsaptelep, KRÓM
X070148 TD F 012.20BL Álló 140 mm-es mosdócsaptelep leeresztő nélkül, MATT FEKETE
X070150 TD F 014.20BL Álló 170 mm-es mosdócsaptelep leeresztő nélkül, MATT FEKETE
X070151 TD F 015.20BL Álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül (333 mm), MATT FEKETE
X070152 TD F 022.20BL Fali kádcsaptelep, MATT FEKETE
X070153 TD F 032.20BL Fali zuhanycsaptelep, MATT FEKETE
X070154 TD F 033.20BL Termosztátos zuhanycsaptelep szett nélkül, MATT FEKETE
X070155 TD F 055.20BL Bidécsaptelep, MATT FEKETE
X070156 TD F 061.20BL Falba süllyesztett csaptelep váltóval, belső egységgel, MATT FEKETE
X070158 TD F 065.20BL.O2.RB070 Falba süllyesztett csaptelep váltóval R-Boxhoz, MATT FEKETE
X070159 TD F 066.20BL.O1.RB070 Falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül R-Boxhoz, MATT FEKETE
X070160 TD F 091.20BL Termosztátos zuhanyoszlop, MATT FEKETE
X070161 TE 094.01CR/WH Termosztátos zuhanyoszlop Stop funkcióval, KRÓM / FEHÉR
X070162 TE 094.02CR/BL Termosztátos zuhanyoszlop Stop funkcióval, KRÓM / MATT FEKETE
X070163 TE 092.01CR Termosztátos zuhanyoszlop kádhoz Termo 300, KRÓM
X070164 TE 093.01CR Termosztátos zuhanyoszlop Termo 300, KRÓM
X070165 BM 011.01CR Álló mosdócsaptelep bidézuhannyal, KRÓM
X070166 BM 040.01CR Fali szerelvény bidézuhannyal, KRÓM
X070167 CR 112.01CR Álló mosdócsaptelep bidézuhannyal, KRÓM
X070169 PU 022.01CR Fali kádcsaptelep váltóval, szett nélkül, KRÓM
X070170 CR 026.00CR kádcsaptelep 4 furatos, KRÓM
X070171 TD F 098.00CR Zuhanyoszlop 10° Free szettel, KRÓM
X070172 FL 013.20BL Álló mosdócsaptelep leeresztővel C-C, MATT FEKETE
X070173 FL 014.20BL Álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, MATT FEKETE
X070174 FL 016.20BL Álló mosogató/mosdó- csaptelep, MATT FEKETE
X070175 FL 022.20BL Fali kádcsaptelep, MATT FEKETE
X070176 FL 026.20BL Kádcsaptelep, 4 furatos, MATT FEKETE
X070177 FL 032.20BL Fali zuhanycsaptelep, MATT FEKETE
X070178 FL 055.20BL Álló bidécsaptelep leeresztővel C-C, MATT FEKETE
X070179 FL 065.20BL Falsík alatti csaptelep R-boxhoz váltóval, MATT FEKETE
X070180 FL 066.20BL Falsík alatti csaptelep R-boxhoz váltó nélkül, MATT FEKETE
X070181 PU 014.20BL Álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, MATT FEKETE
X070182 PU 015.20BL Álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, MATT FEKETE
X070183 PU 016.20BL Álló mosdó/mosogató- csaptelep, MATT FEKETE
X070184 PU 019.20BL Falsík alatti mosdócsaptelep, MATT FEKETE
X070185 PU 022.20BL Fali kádcsaptelep, MATT FEKETE
X070186 PU 026.20BL Kádcsaptelep, 3 furatos, MATT FEKETE  
X070187 PU 032.20BL Fali zuhanycsaptelep szett nélkül, MATT FEKETE
X070188 PU 033.20BL Termosztátos zuhanycsaptelep, MATT FEKETE
X070189 PU 055.20BL Álló bidécsaptelep leeresztővel C-C, MATT FEKETE      
X070190 CR 013.00CR Álló mosdócsaptelep 180 mm leeresztővel, KRÓM
X070191 CR 014.00CR Álló mosdócsaptelep 180 mm leeresztő nélkül, KRÓM
X070192 PU 022.21BL Fali kádcsaptelep váltóval, szett nélkül, MATT FEKETE
X070193 ES 012.00CR Álló mosdócsaptelep 190 mm, leeresztő nélkül - KRÓM
X070194 ES 015.00CR Álló mosdócsaptelep 340 mm, leeresztő nélkül - KRÓM
X070195 ES 018.00CR Álló mosdócsaptelep, 3 furatos 270 mm, leeresztő nélkül - KRÓM
X070196 ES 019.00CR.O1 Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egységgel - KRÓM
X070197 ES 021.00CR.O1 Falba süllyesztett kádcsaptelep belső egységgel - KRÓM
X070198 ES 019.00CR.O1.RB07B Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egység nélkül - KRÓM
X070199 ES 022.00CR Fali kádcsaptelep zuhanyszett nélkül - KRÓM
X070200 ES 032.00CR Fali zuhanycsaptelep szett nélkül - KRÓM
X070201 ES 056.00CR Álló bidécsaptelep 180 mm, leersztő nélkül - KRÓM
X070202 ES 068.00CR.O3.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, háromutas, belső egység nélkül - KR
X070203 ES 068.00CR.O3.RB07F Falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül - KRÓM
X070204 ES 061.00CR.O2 Falba süllyesztet csaptelep, automatikus kétutas, belső egységgel - KRÓM
X070205 ES 062.00CR.O1 Falba szüllyesztett csaptelep, egyutas, belső egységgel - KRÓM
X070206 ES 063.00CR.O2.RB07C Falba süllyesztett termosztátos csaptelep, kétutas, beslő egység nélkül - KR
X070207 ES 065.00CR.O2.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, kétutas, belső egység nélkül - KRÓM
X070208 ES 065.00CR.O2.RB07E Falba süllyesztett csaptelep, kétutas, belső egység nélkül - KRÓM
X070209 ES 067.00CR.O3.RB07C Termosztátos falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül -
X070210 EL 012.00CR Álló mosdócsaptelep 170 mm, leeresztő nélkül - KRÓM
X070211 EL 015.00CR Álló mosdócsaptelep 335 mm, leeresztő nélkül - KRÓM
X070212 EL 019.00CR.O1.RB07B Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egység nélkül - KRÓM
X070213 EL 022.00CR Fali kádcsaptelep szett nélkül - KRÓM
X070214 EL 032.00CR Fali zuhanycsaptelep szett nélkül - KRÓM
X070215 EL 056.00CR Álló bidécsaptelep 130 mm, leeresztő nélkül - KRÓM
X070216 EL 068.00CR.O3.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, háromutas, belső egység nélkül - KR
X070217 EL 068.00CR.O3.RB07F Falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül - KRÓM
X070218 EL 061.00CR.O2 Falba süllyesztet csaptelep, automatikus kétutas, belső egységgel - KRÓM
X070219 EL 062.00CR.O1 Falba szüllyesztett csaptelep, egyutas, belső egységgel - KRÓM
X070220 EL 065.00CR.O2.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, kétutas, belső egység nélkül - KRÓM
X070221 EL 065.00CR.O2.RB07E Falba süllyesztett csaptelep, kétutas, belső egység nélkül - KRÓM
X070236 ES 012.10WV Álló mosdócsaptelep 190 mm, leeresztő nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070237 ES 015.10WV Álló mosdócsaptelep 340 mm, leeresztő nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070238 ES 018.10WV Álló mosdócsaptelep, 3 furatos 270 mm, leeresztő nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070239 ES 019.10WV.O1 Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egységgel - BÁRSONY FEHÉR
X070240 ES 021.10WV.O1 Falba süllyesztett kádcsaptelep belső egységgel - BÁRSONY FEHÉR
X070241 ES 019.10WV.O1.RB07B Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egység nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070242 ES 022.10WV Fali kádcsaptelep zuhanyszett nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070243 ES 032.10WV Fali zuhanycsaptelep szett nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070244 ES 056.10WV Álló bidécsaptelep 180 mm, leersztő nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070245 ES 068.10WV.O3.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, háromutas, belső egység nélkül - BÁ
X070246 ES 068.10WV.O3.RB07F Falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070247 ES 061.10WV.O2 Falba süllyesztet csaptelep, automatikus kétutas, belső egységgel - BÁRSONY FEHÉR
X070248 ES 062.10WV.O1 Falba szüllyesztett csaptelep, egyutas, belső egységgel - BÁRSONY FEHÉR
X070249 ES 063.10WV.O2.RB07C Falba süllyesztett termosztátos csaptelep, kétutas, beslő egység nélkül - BÁ
X070250 ES 065.10WV.O2.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, kétutas, belső egység nélkül - BÁRS
X070251 ES 065.10WV.O2.RB07E Falba süllyesztett csaptelep, kétutas, belső egység nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070252 ES 067.10WV.O3.RB07C Termosztátos falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül -
X070253 EL 012.10WV Álló mosdócsaptelep 170 mm, leeresztő nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070254 EL 015.10WV Álló mosdócsaptelep 335 mm, leeresztő nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070255 EL 019.10WV.O1.RB07B Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egység nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070256 EL 022.10WV Fali kádcsaptelep szett nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070257 EL 032.10WV Fali zuhanycsaptelep szett nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070258 EL 056.10WV Álló bidécsaptelep 130 mm, leeresztő nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070259 EL 068.10WV.O3.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, háromutas, belső egység nélkül - BÁ
X070260 EL 068.10WV.O3.RB07F Falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070261 EL 061.10WV.O2 Falba süllyesztet csaptelep, automatikus kétutas, belső egységgel - BÁRSONY FEHÉR
X070262 EL 062.10WV.O1 Falba szüllyesztett csaptelep, egyutas, belső egységgel - BÁRSONY FEHÉR
X070263 EL 065.10WV.O2.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, kétutas, belső egység nélkül - BÁRS
X070264 EL 065.10WV.O2.RB07E Falba süllyesztett csaptelep, kétutas, belső egység nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070273 ES 012.20BLM Álló mosdócsaptelep 190 mm, leeresztő nélkül - MATT FEKETE
X070274 ES 015.20BLM Álló mosdócsaptelep 340 mm, leeresztő nélkül - MATT FEKETE
X070275 ES 018.20BLM Álló mosdócsaptelep, 3 furatos 270 mm, leeresztő nélkül - MATT FEKETE
X070276 ES 019.20BLM.O1 Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egységgel - MATT FEKETE
X070277 ES 021.20BLM.O1 Falba süllyesztett kádcsaptelep belső egységgel - MATT FEKETE
X070278 ES 019.20BLM.O1.RB07B Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egység nélkül - MATT FEKETE
X070279 ES 022.20BLM Fali kádcsaptelep zuhanyszett nélkül - MATT FEKETE
X070280 ES 032.20BLM Fali zuhanycsaptelep szett nélkül - MATT FEKETE
X070281 ES 056.20BLM Álló bidécsaptelep 180 mm, leersztő nélkül - MATT FEKETE
X070282 ES 068.20BLM.O3.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, háromutas, belső egység nélkül - M
X070283 ES 068.20BLM.O3.RB07F Falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül - MATT FEKETE
X070284 ES 061.20BLM.O2 Falba süllyesztet csaptelep, automatikus kétutas, belső egységgel - MATT FEKETE
X070285 ES 062.20BLM.O1 Falba szüllyesztett csaptelep, egyutas, belső egységgel - MATT FEKETE
X070286 ES 063.20BLM.O2.RB07C Falba süllyesztett termosztátos csaptelep, kétutas, beslő egység nélkül - M
X070287 ES 065.20BLM.O2.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, kétutas, belső egység nélkül - MAT
X070288 ES 065.20BLM.O2.RB07E Falba süllyesztett csaptelep, kétutas, belső egység nélkül - MATT FEKETE
X070289 ES 067.20BLM.O3.RB07C Termosztátos falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül -
X070290 EL 012.20BLM Álló mosdócsaptelep 170 mm, leeresztő nélkül - MATT FEKETE
X070291 EL 015.20BLM Álló mosdócsaptelep 335 mm, leeresztő nélkül - MATT FEKETE
X070292 EL 019.20BLM.O1.RB07B Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egység nélkül - MATT FEKETE
X070293 EL 022.20BLM Fali kádcsaptelep szett nélkül - MATT FEKETE
X070294 EL 032.20BLM Fali zuhanycsaptelep szett nélkül - MATT FEKETE
X070295 EL 056.20BLM Álló bidécsaptelep 130 mm, leeresztő nélkül - MATT FEKETE
X070296 EL 068.20BLM.O3.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, háromutas, belső egység nélkül - M
X070297 EL 068.20BLM.O3.RB07F Falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül - MATT FEKETE
X070298 EL 061.20BLM.O2 Falba süllyesztet csaptelep, automatikus kétutas, belső egységgel - MATT FEKETE
X070299 EL 062.20BLM.O1 Falba szüllyesztett csaptelep, egyutas, belső egységgel - MATT FEKETE
X070300 EL 065.20BLM.O2.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, kétutas, belső egység nélkül - MAT
X070301 EL 065.20BLM.O2.RB07E Falba süllyesztett csaptelep, kétutas, belső egység nélkül - MATT FEKETE
X070310 ES 012.20GB Álló mosdócsaptelep 190 mm, leeresztő nélkül - GRAFIT
X070311 ES 015.20GB Álló mosdócsaptelep 340 mm, leeresztő nélkül - GRAFIT
X070312 ES 018.20GB Álló mosdócsaptelep, 3 furatos 270 mm, leeresztő nélkül - GRAFIT
X070313 ES 019.20GB.O1 Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egységgel - GRAFIT
X070314 ES 021.20GB.O1 Falba süllyesztett kádcsaptelep belső egységgel - GRAFIT
X070315 ES 019.20GB.O1.RB07B Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egység nélkül - GRAFIT
X070316 ES 022.20GB Fali kádcsaptelep zuhanyszett nélkül - GRAFIT
X070317 ES 032.20GB Fali zuhanycsaptelep szett nélkül - GRAFIT
X070318 ES 056.20GB Álló bidécsaptelep 180 mm, leersztő nélkül - GRAFIT
X070319 ES 068.20GB.O3.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, háromutas, belső egység nélkül - GR
X070320 ES 068.20GB.O3.RB07F Falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül - GRAFIT
X070321 ES 061.20GB.O2 Falba süllyesztet csaptelep, automatikus kétutas, belső egységgel - GRAFIT
X070322 ES 062.20GB.O1 Falba szüllyesztett csaptelep, egyutas, belső egységgel - GRAFIT
X070323 ES 063.20GB.O2.RB07C Falba süllyesztett termosztátos csaptelep, kétutas, beslő egység nélkül - GR
X070324 ES 065.20GB.O2.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, kétutas, belső egység nélkül - GRAF
X070325 ES 065.20GB.O2.RB07E Falba süllyesztett csaptelep, kétutas, belső egység nélkül - GRAFIT
X070326 ES 067.20GB.O3.RB07C Termosztátos falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül -
X070327 EL 012.20GB Álló mosdócsaptelep 170 mm, leeresztő nélkül - GRAFIT
X070328 EL 015.20GB Álló mosdócsaptelep 335 mm, leeresztő nélkül - GRAFIT
X070329 EL 019.20GB.O1.RB07B Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egység nélkül - GRAFIT
X070330 EL 022.20GB Fali kádcsaptelep szett nélkül - GRAFIT
X070331 EL 032.20GB Fali zuhanycsaptelep szett nélkül - GRAFIT
X070332 EL 056.20GB Álló bidécsaptelep 130 mm, leeresztő nélkül - GRAFIT
X070333 EL 068.20GB.O3.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, háromutas, belső egység nélkül - GR
X070334 EL 068.20GB.O3.RB07F Falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül - GRAFIT
X070335 EL 061.20GB.O2 Falba süllyesztet csaptelep, automatikus kétutas, belső egységgel - GRAFIT
X070336 EL 062.20GB.O1 Falba szüllyesztett csaptelep, egyutas, belső egységgel - GRAFIT
X070337 EL 065.20GB.O2.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, kétutas, belső egység nélkül - GRAF
X070338 EL 065.20GB.O2.RB07E Falba süllyesztett csaptelep, kétutas, belső egység nélkül - GRAFIT
X070347 ES 012.60RGB Álló mosdócsaptelep 190 mm, leeresztő nélkül - ROSE GOLD
X070348 ES 015.60RGB Álló mosdócsaptelep 340 mm, leeresztő nélkül - ROSE GOLD
X070349 ES 018.60RGB Álló mosdócsaptelep, 3 furatos 270 mm, leeresztő nélkül - ROSE GOLD
X070350 ES 019.60RGB.O1 Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egységgel - ROSE GOLD
X070351 ES 021.60RGB.O1 Falba süllyesztett kádcsaptelep belső egységgel - ROSE GOLD
X070352 ES 019.60RGB.O1.RB07B Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egység nélkül - ROSE GOLD
X070353 ES 022.60RGB Fali kádcsaptelep zuhanyszett nélkül - ROSE GOLD
X070354 ES 032.60RGB Fali zuhanycsaptelep szett nélkül - ROSE GOLD
X070355 ES 056.60RGB Álló bidécsaptelep 180 mm, leersztő nélkül - ROSE GOLD
X070356 ES 068.60RGB.O3.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, háromutas, belső egység nélkül - R
X070357 ES 068.60RGB.O3.RB07F Falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül - ROSE GOLD
X070358 ES 061.60RGB.O2 Falba süllyesztet csaptelep, automatikus kétutas, belső egységgel - ROSE GOLD
X070359 ES 062.60RGB.O1 Falba szüllyesztett csaptelep, egyutas, belső egységgel - ROSE GOLD
X070360 ES 063.60RGB.O2.RB07C Falba süllyesztett termosztátos csaptelep, kétutas, beslő egység nélkül - R
X070361 ES 065.60RGB.O2.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, kétutas, belső egység nélkül - ROS
X070362 ES 065.60RGB.O2.RB07E Falba süllyesztett csaptelep, kétutas, belső egység nélkül - ROSE GOLD
X070363 ES 067.60RGB.O3.RB07C Termosztátos falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül -
X070364 EL 012.60RGB Álló mosdócsaptelep 170 mm, leeresztő nélkül - ROSE GOLD
X070365 EL 015.60RGB Álló mosdócsaptelep 335 mm, leeresztő nélkül - ROSE GOLD
X070366 EL 019.60RGB.O1.RB07B Falba süllyesztett mosdócsaptelep belső egység nélkül - ROSE GOLD
X070367 EL 022.60RGB Fali kádcsaptelep szett nélkül - ROSE GOLD
X070368 EL 032.60RGB Fali zuhanycsaptelep szett nélkül - ROSE GOLD
X070369 EL 056.60RGB Álló bidécsaptelep 130 mm, leeresztő nélkül - ROSE GOLD
X070370 EL 068.60RGB.O3.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, háromutas, belső egység nélkül - R
X070371 EL 068.60RGB.O3.RB07F Falba süllyesztett csaptelep, háromutas, belső egység nélkül - ROSE GOLD
X070372 EL 061.60RGB.O2 Falba süllyesztet csaptelep, automatikus kétutas, belső egységgel - ROSE GOLD
X070373 EL 062.60RGB.O1 Falba szüllyesztett csaptelep, egyutas, belső egységgel - ROSE GOLD
X070374 EL 065.60RGB.O2.RB07D.+S Falba süllyesztett csaptelep szettel, kétutas, belső egység nélkül - ROS
X070375 EL 065.60RGB.O2.RB07E Falba süllyesztett csaptelep, kétutas, belső egység nélkül - ROSE GOLD
X070384 EL 014.00CR Álló mosdócsaptelep 220 mm, leeresztő nélkül - KRÓM
X070385 EL 014.10WV Álló mosdócsaptelep 220 mm, leeresztő nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070386 EL 014.20GB Álló mosdócsaptelep 220 mm, leeresztő nélkül - GRAFIT
X070387 EL 014.20BM Álló mosdócsaptelep 220 mm, leeresztő nélkül - MATT FEKETE
X070388 EL 014.60RGB Álló mosdócsaptelep 220 mm, leeresztő nélkül - ROSE GOLD
X070389 ES 014.00CR Álló mosdócsaptelep 250 mm, leeresztő nélkül - KRÓM
X070390 ES 014.10WV Álló mosdócsaptelep 250 mm, leeresztő nélkül - BÁRSONY FEHÉR
X070391 ES 014.20GB Álló mosdócsaptelep 250 mm, leeresztő nélkül - GRAFIT
X070392 ES 014.20BM Álló mosdócsaptelep 250 mm, leeresztő nélkül - MATT FEKETE
X070393 ES 014.60RGB Álló mosdócsaptelep 250 mm, leeresztő nélkül - ROSE GOLD
X070394 ES 012.01CR Álló mosdócsaptelep 190 mm, leeresztő nélkül, ESS - KRÓM
X070395 ES 012.11WV Álló mosdócsaptelep 190 mm, leeresztő nélkül, ESS - BÁRSONY FEHÉR
X070396 ES 012.21BM Álló mosdócsaptelep 190 mm, leeresztő nélkül, ESS - MATT FEKETE
X070397 ES 012.21GB Álló mosdócsaptelep 190 mm, leeresztő nélkül, ESS - GRAFIT
X070398 ES 012.61RGB Álló mosdócsaptelep 190 mm, leeresztő nélkül, ESS - ROSE GOLD
X070399 ES 014.01CR Álló mosdócsaptelep 250 mm, leeresztő nélkül, ESS - KRÓM
X070400 ES 014.11WV Álló mosdócsaptelep 250 mm, leeresztő nélkül, ESS - BÁRSONY FEHÉR
X070401 ES 014.21GB Álló mosdócsaptelep 250 mm, leeresztő nélkül, ESS - GRAFIT
X070402 ES 014.21BM Álló mosdócsaptelep 250 mm, leeresztő nélkül, ESS - MATT FEKETE
X070403 ES 014.61RGB Álló mosdócsaptelep 250 mm, leeresztő nélkül, ESS - ROSE GOLD
X070404 ES 015.01CR Álló mosdócsaptelep 340 mm, leeresztő nélkül, ESS - KRÓM
X070405 ES 015.11WV Álló mosdócsaptelep 340 mm, leeresztő nélkül, ESS - BÁRSONY FEHÉR
X070406 ES 015.21BM Álló mosdócsaptelep 340 mm, leeresztő nélkül, ESS - MATT FEKETE
X070407 ES 015.21GB Álló mosdócsaptelep 340 mm, leeresztő nélkül, ESS - GRAFIT
X070408 ES 015.61RGB Álló mosdócsaptelep 340 mm, leeresztő nélkül, ESS - ROSE GOLD
X070409 EL 012.01CR Álló mosdócsaptelep 170 mm, leeresztő nélkül, ESS - KRÓM
X070410 EL 012.11WV Álló mosdócsaptelep 170 mm, leeresztő nélkül, ESS - BÁRSONY FEHÉR
X070411 EL 012.21BM Álló mosdócsaptelep 170 mm, leeresztő nélkül, ESS - MATT FEKETE
X070412 EL 012.21GB Álló mosdócsaptelep 170 mm, leeresztő nélkül, ESS - GRAFIT
X070413 EL 012.61RGB Álló mosdócsaptelep 170 mm, leeresztő nélkül, ESS - ROSE GOLD
X070414 EL 014.01CR Álló mosdócsaptelep 220 mm, leeresztő nélkül, ESS - KRÓM
X070415 EL 014.11WV Álló mosdócsaptelep 220 mm, leeresztő nélkül, ESS - BÁRSONY FEHÉR
X070416 EL 014.21GB Álló mosdócsaptelep 220 mm, leeresztő nélkül, ESS - GRAFIT
X070417 EL 014.21BM Álló mosdócsaptelep 220 mm, leeresztő nélkül, ESS - MATT FEKETE
X070418 EL 014.61RGB Álló mosdócsaptelep 220 mm, leeresztő nélkül, ESS - ROSE GOLD
X070419 EL 015.01CR Álló mosdócsaptelep 335 mm, leeresztő nélkül, ESS - KRÓM
X070420 EL 015.11WV Álló mosdócsaptelep 335 mm, leeresztő nélkül, ESS - BÁRSONY FEHÉR
X070421 EL 015.21BM Álló mosdócsaptelep 335 mm, leeresztő nélkül, ESS - MATT FEKETE
X070422 EL 015.21GB Álló mosdócsaptelep 335 mm, leeresztő nélkül, ESS - GRAFIT
X070423 EL 015.61RGB Álló mosdócsaptelep 335 mm, leeresztő nélkül, ESS - ROSE GOLD
X070424 FM 080.00CR.RB07A Padlócsaptelep,szettel- KRÓM (R-Box nélkül)
X070428 CR 014.20BL Álló mosdócsaptelep 180 mm leeresztő nélkül, MATT FEKETE
X070429 CR 015.20BL Álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül 310 mm, MATT FEKETE
X070430 CR 019.20BL.O1 Falsík alatti mosdócsaptelep, MATT FEKETE
X070431 CR 022.20BL Fali kádcsaptelep szett nélkül, MATT FEKETE
X070432 CR 063.20BL.O2 Termosztátos falba süllyesztett csaptelep váltóval, MATT FEKETE
X070433 CR 065.20BL.O2.RB070 Chrome falba süllyesztett csaptelep váltóval, MATT FEKETE
X070434 CR 080.20BL Padlón álló kádcsaptelep szettel, MATT FEKETE
X070435 FM 080.20BL.RB07A Padlócsaptelep,szettel FEKETE (R-Box nélkül)
X070436 FM 082.00CR.RB07A Padlón álló kádcsaptelep szettel, Króm
X070437 FM 082.20BL.RB07A Padlón álló kádcsaptelep szettel, Fekete
X070438 FL 112.00CR Mosdócsaptelep 150 mm bidé zuhannyal, Króm
X070439 FL 112.20BL Mosdócsaptelep 150 mm bidé zuhannyal, Fekete
X070440 FL 080.00CR.RB07A Padlón álló kádcsaptelep szettel, Króm
X070441 FL 080.20BL.RB07A Padlón álló kádcsaptelep szettel, Fekete
X070442 FL 091.00CR Termosztátos zuhanyoszlop, szettel, Króm
X070443 FL 091.20BL Termosztátos zuhanyoszlop, szettel, Fekete
X070444 TE 092.20BL Termosztátos zuhanyoszlop kádhoz, szettel, Fekete
X070445 CR 025.20BL Kádperemre szerelhető vízeséses csaptelep szett (4 furatos), Fekete
X070446 CR II 014.00CR Mosdócsaptelep 175 mm lefolyó nélkül, Króm
X070447 CR II 015.00CR Mosdócsaptelep 300 mm lefolyó nélkül, Króm
X070448 CR II 014.01CR Mosdócsaptelep BeCool 175 mm lefolyó nélkül, Króm
X070449 CR II 015.01CR Mosdócsaptelep BeCool 300 mm lefolyó nélkül, Króm
X070450 CR II 112.00CR Mosdócsaptelep 175 mm with bidet shower,chr
X070451 CR II 022.00CR Kádcsaptelep szett nélkül, Króm
X070452 CR II 032.00CR Zuhanycsaptelep szett nélkül, Króm
X070453 CR II 056.00CR Bidécsaptelep 135 mm lefolyó nélkül, Króm
X070454 CR II 065.00CR II.O2.RB070 Kétutas csaptelep alaptest nélkül, Króm
X070455 CR II 063.00CR.O2.RB071 Termosztátos 2-utas csaptelep, alaptest nélkül, Króm
X070457 CR II 067.00CR II.O3.RB071 Termosztátos 3-utas csaptelep, alaptest nélkül,1) Króm
X070458 CR II 014.20BL Mosdócsaptelep 175 mm lefolyó nélkül, Fekete
X070459 CR II 015.20BL Mosdócsaptelep 300 mm lefolyó nélkül, Fekete
X070460 CR II 014.21BL Mosdócsaptelep BeCool 175 mm lefolyó nélkül, Fekete
X070461 CR II 015.21BL Mosdócsaptelep BeCool 300 mm lefolyó nélkül, Fekete
X070462 CR II 112.20BL Mosdócsaptelep 175 mm bidé zuhannyal, Fekete
X070463 CR II 022.20BL Kádcsaptelep szett nélkül, Fekete
X070464 CR II 032.20BL Zuhanycsaptelep szett nélkül, Fekete
X070465 CR II 056.20BL Bidécsaptelep 135 mm lefolyó nélkül, Fekete
X070466 CR II 065.20BL.O2.RB070 Kétutas csaptelep alaptest nélkül, Fekete
X070467 CR II 063.20BL.O2.RB071 Termosztátos csaptelep, 2-utas, alaptest nélkül, Fekete
X070469 CR II 067.20BL.O3.RB071 Termosztátos csaptelep, 3-utas, alaptest nélkül, Fekete
X070470 LF 012.00CR Mosdócsaptelep 160 mm, lefolyó nélkül, Króm
X070471 LF 014.00CR Mosdócsaptelep 240 mm, lefolyó nélkül, Króm
X070472 LF 015.00CR Mosdócsaptelep 280 mm lefolyó nélkül, Króm
X070473 LF 022.00CR Kádcsaptelep szett nélkül, Króm
X070474 LF 032.00CR Zuhanycsaptelep szett nélkül, Króm
X070475 LF 056.00CR Bidécsaptelep 160 mm lefolyó nélkül, Króm
X070476 LF 012.20BL Mosdócsaptelep 160 mm, lefolyó nélkül, Fekete
X070477 LF 014.20BL Mosdócsaptelep 240 mm, lefolyó nélkül, Fekete
X070478 LF 015.20BL Mosdócsaptelep 280 mm lefolyó nélkül, Fekete
X070479 LF 022.20BL Kádcsaptelep szett nélkül, Fekete
X070480 LF 032.20BL Zuhanycsaptelep szett nélkül, Fekete
X070481 LF 056.20BL Bidécsaptelep 160 mm lefolyó nélkül, Fekete
X070482 SL 012.00CR Mosdócsaptelep 135 mm, lefolyó nélkül, Króm
X070483 SL 014.00CR Mosdócsaptelep 230 mm, lefolyó nélkül, Króm
X070484 SL 015.00CR Mosdócsaptelep 290 mm lefolyó nélkül, Króm
X070485 SL 022.00CR Kádcsaptelep szett nélkül, Króm
X070486 SL 032.00CR Zuhanycsaptelep szett nélkül, Króm
X070487 SL 056.00CR Bidécsaptelep 135 mm lefolyó nélkül, Króm
X070488 SL 012.20BL Mosdócsaptelep 135 mm, lefolyó nélkül, Fekete
X070489 SL 014.20BL Mosdócsaptelep 230 mm, lefolyó nélkül, Fekete
X070490 SL 015.20BL Mosdócsaptelep 290 mm lefolyó nélkül, Fekete
X070491 SL 022.20BL Kádcsaptelep szett nélkül, Fekete
X070492 SL 032.20BL Zuhanycsaptelep szett nélkül, Fekete
X070493 SL 056.20BL Bidécsaptelep 135 mm lefolyó nélkül, Fekete
X070494 ES 091.00CR Termosztátos zuhanyoszlop, szettel, Króm
X070495 ES 091.10WV Termosztátos zuhanyoszlop, szettel, bársony fehér
X070496 ES 091.20BLM Termosztátos zuhanyoszlop, szettel, fekete matt
X070497 ES 091.20GB Termosztátos zuhanyoszlop,szettel, Grafit
X070498 ES 091.60RGB Termosztátos zuhanyoszlop,szettel, Rose gold
X070499 ES 080.00CR Padlón álló kádcsaptelep, KRÓM
X070500 ES 080.10WV Padlón álló kádcsaptelep, White Velvet
X070501 ES 080.20BLM Padlón álló kádcsaptelep, Black Matt
X070502 ES 080.20GB Padlón álló kádcsaptelep, Graphite Brushed
X070503 ES 080.60RGB Padlón álló kádcsaptelep, Rose Gold Brushed
X07P003 RS 025.00CR Kádperemre helyezhető csaptelep, KRÓM
X07P004 701.00CR Fali zuhany csatlakozó, KRÓM
X07S011 TD F 090.00 Falsík alatti zuhanyrendszer R-boxszal - KRÓM
X07S013 TD F 090.21 Falsík alatti zuhanyrendszer R-boxszal - Matt fekete
X07S017 CL 090.00 Falsík alatti zuhanyrendszer,belső egységgel - KRÓM
X07S070 FL 090.01CR Falsík alatti zuhanyszett, Króm
X07S071 FL 090.21BL Falsík alatti zuhanyszett, Fekete