TOP termékek

Hírek

2023.06.29 16:19

 

Az épített zuhanykabin ajtója az egyik fontos eleme a zuhanyzók kialakításának. A zuhanykabin ajtók célja, hogy zárt térként szolgáljanak a zuhanyzás során, megakadályozva a víz kifolyását és a nedvesedést a fürdőszobában. Az épített zuhanykabin ajtókat általában a zuhanykabin falába vagy szerkezetébe építik be, és lehetnek különféle típusok és anyagok.

Az alábbiakban bemutatok néhány gyakori épített zuhanykabin ajtótípust:

 1. Tolóajtó: A tolóajtók a legelterjedtebb típusok közé tartoznak. A falba épített sínrendszeren futnak, és oldalra tolhatók, hogy megnyissanak vagy bezárjanak egy zárt zuhanyteret. A tolóajtók rendkívül praktikusak, mivel nem igényelnek helyet a zuhanykabin előtt vagy mögött a nyitáshoz.

 2. Nyílóajtó: A nyílóajtók hasonlóan működnek, mint egy hagyományos ajtó. A zuhanykabin falába vannak rögzítve, és egyik oldalról nyílnak ki. Ezek az ajtók általában pántokkal vagy zsanérokkal vannak felszerelve, és lehetővé teszik a teljes nyitást a zuhanykabinhoz.

 3. Kifordítható ajtó: A kifordítható ajtók mind belül, mind kívül nyithatók. Ez lehetővé teszi a maximális térkihasználást és a könnyű hozzáférést a zuhanyzóhoz. Ezeket az ajtókat általában gondosan kialakított pántokkal vagy zsanérokkal szerelik fel, hogy biztosan rögzítve legyenek a helyükön.

 4. Üvegajtó: Az üvegajtók a modern zuhanykabinok népszerű elemei. Általában edzett üvegből készülnek, ami ellenállóbbá és biztonságosabbá teszi őket. Az üvegajtók átlátszóak vagy füstüveggel ellátottak lehetnek, ami lehetővé teszi a fény áthaladását és a zuhanyzó tágasabb megjelenését.

Fontos megjegyezni, hogy az épített zuhanykabin ajtók tervezése és telepítése szakértelmet és precíz munkát igényel. Ezért érdemes szakember segítségét kérni a zuhanykabin ajtó megfelelő kiválasztásához és beépítéséhez.

 

A megfelelő zuhanyajtó kiválasztásához következetesen végig kell menni a következő lépéseken:

 1. Méret meghatározása: Először is, meg kell határozni a zuhanykabin nyílásának méretét. Ehhez pontosan lemérheti a zuhanykabin nyílásának szélességét és magasságát. Ez fontos lépés, mivel a zuhanyajtóknak megfelelően illeszkedniük kell a nyílásba.

 2. Ajtótípus kiválasztása: Az ajtótípus kiválasztása az egyik legfontosabb lépés. Fontolja meg az igényeit és a rendelkezésre álló helyet. A tolóajtók ideálisak, ha korlátozott hely áll rendelkezésre a nyitáshoz, míg a nyílóajtók könnyebb hozzáférést biztosítanak. A kifordítható ajtók sokoldalúak, mivel mind belül, mind kívül nyithatók.

 3. Anyag kiválasztása: Az ajtó anyaga szintén fontos tényező. Az üvegajtók népszerűek a modern megjelenésük és a fürdőszoba tágasabb megjelenésének köszönhetően. Az üveg lehet átlátszó vagy füstüveg, amely biztosítja a magánéletet. Más lehetőségek közé tartozik a műanyag és az alumínium, amelyek könnyűek és tartósak.

 4. Biztonság és vízzárás: Ügyeljen arra, hogy az ajtó biztonságos legyen és megfelelő vízzáró tulajdonságokkal rendelkezzen. Az üvegajtóknál fontos, hogy edzett üvegből készüljenek, amely ellenáll a törésnek. Ezenkívül ellenőrizze az ajtó tömítéseit és zárómechanizmusait, hogy megakadályozza a víz kifolyását a zuhanyzóból.

 5. Telepítés: Az épített zuhanykabin ajtók telepítése általában szakembert igényel, különösen ha a falba vagy szerkezetbe kell beépíteni. Forduljon szakemberhez vagy fürdőszoba-szaküzlethez, hogy segítséget kapjon a megfelelő ajtó kiválasztásában és telepítésében.

Végigmenve ezeken a lépéseken, nagyobb eséllyel választhatja ki a megfelelő épített zuhanykabin ajtót, amely megfelel az igényeinek és hozzájárul a zuhanyzója kényelméhez és esztétikai megjelenéséhez.

 

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/sct/277262/Zuhanykabinok

2023.06.29 16:1

 

A konyhai berendezések története hosszú és gazdag múltra tekint vissza. Az emberiség mindig is igyekezett megkönnyíteni a főzés és az ételkészítés folyamatát, ezért különféle eszközöket és berendezéseket fejlesztett ki az évszázadok során. Íme egy áttekintés a konyhai berendezések történetéről:

 1. Korai idők: Az emberiség kezdeti időszakaiban a konyhai tevékenységeket egyszerű eszközökkel végezték, például kődarabokkal törték össze és vágják fel az élelmiszereket, illetve tűzet használtak az ételek főzéséhez. Az ősember időszakában a főzési technikák és eszközök még nagyon primitívek voltak.

 2. Ókori civilizációk: Az ókori Egyiptomban és Rómában már fejlettebb konyhai eszközök jelentek meg. Az egyiptomiak használtak agyagedényeket és kemencéket az ételkészítéshez, míg a rómaiaknál már konyhai eszközök, mint például serpenyők, fazekak és edények készültek.

 3. Középkor: A középkorban a konyhai berendezések további fejlődésen mentek keresztül. Ebben az időszakban elterjedtek a fémeszközök, mint például a vaskerék, a serpenyők és a fakanalak. A középkorban megjelentek az első sütők is.

 4. 18-19. század: Az ipari forradalom idején a konyhai berendezések további fejlődésnek indultak. Az új technológiák lehetővé tették a különféle készülékek gyártását, mint például a gőzölők, a vízforralók és a sütők. Az első gáztűzhelyek is megjelentek ebben az időszakban.

  1. század: A 20. században a technológiai fejlődés rohamosan előrehaladt, és ez hatással volt a konyhai berendezések területére is. Az elektromos készülékek megjelenése forradalmasította az ételkészítést. Először az elektromos kávéfőzők, kenyérpirítók és mixerék váltak elterjedtté, majd később a hűtőszekrények, mosogatógépek és mikrohullámú sütők is a háztartás részévé váltak.

 

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/konyha

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé

SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
SAPHO BLOOMING EKO PLUS elektronikus bidé
Márkanév Sapho
Rendelési kód NB-1160D
Garancia 24 hónap
Súly 6,96 kg
Szín Fehér
Csomag 1 db
Alapanyag Duroplast
Forma D-forma
Kivitel Soft Close ( lassú záródás)

Közvetlen kapcsolat a gyártókkal
26 éve a piacon

 

 

Bővebben
Rendelhető. Szállításról érdeklődj!
241 300 Ft
Részletek

Elektronikus bidé BLOOMING EKO PLUS NB-1160 az Ön napi higiéniájáért, maximális kényelméért, egészségéért és életmódjához. A bidé a spray összes funkcióját kínálja, beleértve az impulzusos öblítést és az oszcilláló fúvóka mozgását. Természetesen egyedileg állítható a fúvóka helyzete, nyomása és vízhőmérséklete. Tulajdonságok:  fűthető Soft close ülés, automatikus fúvókatisztítás, forró levegős szárítás. Ezen kívül olyan szabványon felüli funkciókkal is rendelkezik, mint például az automatikus LED-világítás, amelyet éjszaka különösen értékelni fog, valamint a szuper energiatakarékos üzemmód, amely energiát takarít meg.
A legfontosabb az ülés "D" formája, amely az európai piachoz igazodik, és a készülék a legtöbb európai gyártó WC-jéhez illeszkedik.

Funkció:

Oszcilláló fúvóka funkció a jobb mosás érdekében Oszcilláló fúvóka funkció a jobb mosás érdekében

Az ülés és a fedél lassú lehajtása a biztonságos kezelés érdekében Az ülés és a fedél lassú lehajtása a biztonságos kezelés érdekében

Könnyű össze- és szétszerelés a könnyű karbantartás érdekében Könnyű össze- és szétszerelés a könnyű karbantartás érdekében

Masszázs funkció - a lüktető vízsugár támogatja a vérkeringést Masszázs funkció - a lüktető vízsugár támogatja a vérkeringést

Az automatikus fúvókatisztítás minden használat után garantálja a tökéletes higiéniát Az automatikus fúvókatisztítás minden használat után garantálja a tökéletes higiéniát

Speciális gyantából készült antibakteriális fúvókák alumínium házban a tökéletes higiénia érdekében Speciális gyantából készült antibakteriális fúvókák alumínium házban a tökéletes higiénia érdekében

Fűtött ülés állítható hőmérséklettel Fűtött ülés állítható hőmérséklettel

Hővédelem az ülés túlmelegedése ellen Hővédelem az ülés túlmelegedése ellen

Energiatakarékosság – az energiatakarékos mód energiát és pénztárcáját takarít meg Energiatakarékosság – az energiatakarékos mód energiát és pénztárcáját takarít meg

A LED-es világítás automatikusan megvilágítja WC-jét, amit különösen éjszaka értékelni fog A LED-es világítás automatikusan megvilágítja a WC-t, amit éjszaka különösen értékelni fog

Forró levegős szárítás állítható levegő hőmérséklettel Forró levegős szárítás állítható levegő hőmérséklettel

Telepítés:

A bidé a meglévő vécécsészére is felszerelhető. A bidé vásárlása előtt teljesen biztos lehet benne, hogy az alkalmas lesz WC-csészébe, javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy ennek a csészének a méretei megfelelnek-e a műszaki rajznak – lásd a „Letöltések” részt. Egy 230V / 50Hz-es aljzatot kell elhelyezni a bidé 1,4 m-es körzetében. A telepítési mód leírása a kezelési útmutatóban található. Maga a telepítés nagyon egyszerű, a csomag mindent tartalmaz, amire szüksége van. A mellékelt T-ággal és tömlővel a bidé a G3 / 8 vízellátáshoz csatlakozik, és egy konnektorba dugható. A mellékelt csavarok segítségével a WC-ülőke felszerelésére szolgáló kerámiában lévő rögzítőfuratokba csúszósíneket szerelnek be, amelyekbe a bidét csúsztatják.

technikai paraméterek

 • Tápellátás: 220-240V / 50-60Hz
 • Maximális fogyasztás: 1160-1380 W
 • Készenléti energiafogyasztás 0,9 W - Szuper energiatakarékos üzemmód
 • Tápkábel hossza: 1,4 m
 • Vízellátás: Közvetlen csatlakozás a vízforráshoz G3 / 8
 • Víznyomás: 98-735 kPa
 • Vízfogyasztás: 0,8 l / perc anális spray, 0,95 l / perc női spray
 • Tartály űrtartalma: 0,83 l
 • Vízhőmérséklet tartomány: normál hőmérséklet, 34, 37 és 40 °C
 • Levegő hőmérséklet: normál hőmérséklet 50 °C-ig (5 fokozat)
 • Üléshőmérséklet tartomány: normál hőmérséklet, 35, 38 és 40 °C
 • Biztonsági elemek: termosztatikus megszakító, hőbiztosítékok, vízszintérzékelő, ülésérzékelő
 • Súly: 4,5 kg

Dokumentum - Szerelési útmutatóAdatok
Cikkszám
06 NB-1160D
Tömeg
6,96 kg/DB