TOP termékek

Hírek

2023.06.29 16:19

 

Az épített zuhanykabin ajtója az egyik fontos eleme a zuhanyzók kialakításának. A zuhanykabin ajtók célja, hogy zárt térként szolgáljanak a zuhanyzás során, megakadályozva a víz kifolyását és a nedvesedést a fürdőszobában. Az épített zuhanykabin ajtókat általában a zuhanykabin falába vagy szerkezetébe építik be, és lehetnek különféle típusok és anyagok.

Az alábbiakban bemutatok néhány gyakori épített zuhanykabin ajtótípust:

 1. Tolóajtó: A tolóajtók a legelterjedtebb típusok közé tartoznak. A falba épített sínrendszeren futnak, és oldalra tolhatók, hogy megnyissanak vagy bezárjanak egy zárt zuhanyteret. A tolóajtók rendkívül praktikusak, mivel nem igényelnek helyet a zuhanykabin előtt vagy mögött a nyitáshoz.

 2. Nyílóajtó: A nyílóajtók hasonlóan működnek, mint egy hagyományos ajtó. A zuhanykabin falába vannak rögzítve, és egyik oldalról nyílnak ki. Ezek az ajtók általában pántokkal vagy zsanérokkal vannak felszerelve, és lehetővé teszik a teljes nyitást a zuhanykabinhoz.

 3. Kifordítható ajtó: A kifordítható ajtók mind belül, mind kívül nyithatók. Ez lehetővé teszi a maximális térkihasználást és a könnyű hozzáférést a zuhanyzóhoz. Ezeket az ajtókat általában gondosan kialakított pántokkal vagy zsanérokkal szerelik fel, hogy biztosan rögzítve legyenek a helyükön.

 4. Üvegajtó: Az üvegajtók a modern zuhanykabinok népszerű elemei. Általában edzett üvegből készülnek, ami ellenállóbbá és biztonságosabbá teszi őket. Az üvegajtók átlátszóak vagy füstüveggel ellátottak lehetnek, ami lehetővé teszi a fény áthaladását és a zuhanyzó tágasabb megjelenését.

Fontos megjegyezni, hogy az épített zuhanykabin ajtók tervezése és telepítése szakértelmet és precíz munkát igényel. Ezért érdemes szakember segítségét kérni a zuhanykabin ajtó megfelelő kiválasztásához és beépítéséhez.

 

A megfelelő zuhanyajtó kiválasztásához következetesen végig kell menni a következő lépéseken:

 1. Méret meghatározása: Először is, meg kell határozni a zuhanykabin nyílásának méretét. Ehhez pontosan lemérheti a zuhanykabin nyílásának szélességét és magasságát. Ez fontos lépés, mivel a zuhanyajtóknak megfelelően illeszkedniük kell a nyílásba.

 2. Ajtótípus kiválasztása: Az ajtótípus kiválasztása az egyik legfontosabb lépés. Fontolja meg az igényeit és a rendelkezésre álló helyet. A tolóajtók ideálisak, ha korlátozott hely áll rendelkezésre a nyitáshoz, míg a nyílóajtók könnyebb hozzáférést biztosítanak. A kifordítható ajtók sokoldalúak, mivel mind belül, mind kívül nyithatók.

 3. Anyag kiválasztása: Az ajtó anyaga szintén fontos tényező. Az üvegajtók népszerűek a modern megjelenésük és a fürdőszoba tágasabb megjelenésének köszönhetően. Az üveg lehet átlátszó vagy füstüveg, amely biztosítja a magánéletet. Más lehetőségek közé tartozik a műanyag és az alumínium, amelyek könnyűek és tartósak.

 4. Biztonság és vízzárás: Ügyeljen arra, hogy az ajtó biztonságos legyen és megfelelő vízzáró tulajdonságokkal rendelkezzen. Az üvegajtóknál fontos, hogy edzett üvegből készüljenek, amely ellenáll a törésnek. Ezenkívül ellenőrizze az ajtó tömítéseit és zárómechanizmusait, hogy megakadályozza a víz kifolyását a zuhanyzóból.

 5. Telepítés: Az épített zuhanykabin ajtók telepítése általában szakembert igényel, különösen ha a falba vagy szerkezetbe kell beépíteni. Forduljon szakemberhez vagy fürdőszoba-szaküzlethez, hogy segítséget kapjon a megfelelő ajtó kiválasztásában és telepítésében.

Végigmenve ezeken a lépéseken, nagyobb eséllyel választhatja ki a megfelelő épített zuhanykabin ajtót, amely megfelel az igényeinek és hozzájárul a zuhanyzója kényelméhez és esztétikai megjelenéséhez.

 

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/sct/277262/Zuhanykabinok

2023.06.29 16:1

 

A konyhai berendezések története hosszú és gazdag múltra tekint vissza. Az emberiség mindig is igyekezett megkönnyíteni a főzés és az ételkészítés folyamatát, ezért különféle eszközöket és berendezéseket fejlesztett ki az évszázadok során. Íme egy áttekintés a konyhai berendezések történetéről:

 1. Korai idők: Az emberiség kezdeti időszakaiban a konyhai tevékenységeket egyszerű eszközökkel végezték, például kődarabokkal törték össze és vágják fel az élelmiszereket, illetve tűzet használtak az ételek főzéséhez. Az ősember időszakában a főzési technikák és eszközök még nagyon primitívek voltak.

 2. Ókori civilizációk: Az ókori Egyiptomban és Rómában már fejlettebb konyhai eszközök jelentek meg. Az egyiptomiak használtak agyagedényeket és kemencéket az ételkészítéshez, míg a rómaiaknál már konyhai eszközök, mint például serpenyők, fazekak és edények készültek.

 3. Középkor: A középkorban a konyhai berendezések további fejlődésen mentek keresztül. Ebben az időszakban elterjedtek a fémeszközök, mint például a vaskerék, a serpenyők és a fakanalak. A középkorban megjelentek az első sütők is.

 4. 18-19. század: Az ipari forradalom idején a konyhai berendezések további fejlődésnek indultak. Az új technológiák lehetővé tették a különféle készülékek gyártását, mint például a gőzölők, a vízforralók és a sütők. Az első gáztűzhelyek is megjelentek ebben az időszakban.

  1. század: A 20. században a technológiai fejlődés rohamosan előrehaladt, és ez hatással volt a konyhai berendezések területére is. Az elektromos készülékek megjelenése forradalmasította az ételkészítést. Először az elektromos kávéfőzők, kenyérpirítók és mixerék váltak elterjedtté, majd később a hűtőszekrények, mosogatógépek és mikrohullámú sütők is a háztartás részévé váltak.

 

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/konyha

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

SAPHO WAVE II mosdótartó szekrény, 4 fiókkal, pipererendezővel, 180x50x48cm, fehér

SAPHO WAVE II mosdótartó szekrény, 4 fiókkal, pipererendezővel, 180x50x48cm, fehér
SAPHO WAVE II mosdótartó szekrény, 4 fiókkal, pipererendezővel, 180x50x48cm, fehér
SAPHO WAVE II mosdótartó szekrény, 4 fiókkal, pipererendezővel, 180x50x48cm, fehér
SAPHO WAVE II mosdótartó szekrény, 4 fiókkal, pipererendezővel, 180x50x48cm, fehér
SAPHO WAVE II mosdótartó szekrény, 4 fiókkal, pipererendezővel, 180x50x48cm, fehér

SAPHO WAVE II mosdótartó szekrény

 

Márkanév Sapho
Széria WAVE
Rendelési kód WA180-3030
Garancia 24 hónap
Súly 30,60 kg
Szín Fehér
Szélesség 1800 mm
Magasság 500 mm
Mélység 480 mm
Csomag 1 db
Méret 180x50x48 cm
Alapanyag MDF/laminált
Kivitel Csapódásgátlóval
Bútor Típusa Fiókos
További Színek Színminták szerint választható
Mosdó Típusa Duplamosdó
Csomag Tartalma Mosdó nélkül
Telepítés Fali

 

A szekrényhez nem tartozik mosdó!


Közvetlen kapcsolat a gyártókkal
26 éve a piacon

 

 

Bővebben
Rendelhető. Szállításról érdeklődj!
402 800 Ft
Részletek

Függesztett szekrény a dupla mosogató alatt

 • 4x aljzat

A bútorokat összeszerelve szállítjuk, azonnali beszerelésre készen.
Szerelje fel a bútorokat egy sima falra. Ha a szekrénytest meg van csavarodva, a zárómechanizmusok meghibásodhatnak. Ne tegye ki a bútorokat állandó páratartalomnak és ne érintkezzen vízzel.
Használat után megfelelően szellőztesse ki a fürdőszobát. Használjon szilikon tömítőanyagot, nehogy befolyjon a szekrénybe.

 

A design-sikeres WAVE fürdőszobabútor sorozat időtlen eleganciájával jeleskedik. Az egyesítő elem a gyapjú, amely a bútor elülső felületén fut át, kényelmes nyitást tesz lehetővé, és egyben megfelel a LUCIOLA mosdókagyló öntött márványból készült belső részének. A WAVE-ot hat mosdószekrény-változatban kínáljuk, beleértve a dupla mosdókagylót is. További magas szekrények teszik teljessé a harmonikus egészet. A munkalapra képzeletének megfelelően mosdókagylót is elhelyezhet. A táblák többféle dekorban is választhatók.

 

 A lassítás mechanizmusa csuklós  A fiók lassú zárása

 

A következő színekben szállítható:

A szekrénytest: A, B, C
árcsoport Fiókok és ajtók: C árcsoport

árcsoport felár 0%

30 Fehér fényes
11 Ezüst tölgy
13 Elm bardini
16 Rusztikus fenyő

B árcsoport 30% felár

10 sarki tölgy
12 Mocca tölgy
14 Velencei tölgy
20 Texas Oak
15 Sherwood tölgy
19 Collingwoodi tölgy
22 Alabama Oak
21 Mali wenge
17 Yosemite dió
18 Fekete tölgy
31 Fehér matt
50 Ivory matt
32 Kasmír matt
33 Szürke matt
51 Tiroli kék matt
34 Antracit matt
35 Fekete matt

C árcsoport 50% felár
Bármilyen szín a RAL vagy NCS színminta szerint fényes vagy matt kivitelben

RAL1019 Szürke bézs
RAL3004 Claret
RAL6004 Kék zöld
RAL7031 Kék szürke

A B és C árcsoport szállítási ideje 6 hét.

Automatikus zárás

A bútorok lassú kioldású utazófiókokkal és automatikus záródású fiókokkal vannak felszerelve. Nincs több zajos zárás.

Mosdó nélkül

A szekrényhez nem tartozik mosdó.Adatok
Cikkszám
06 WA180-3030
Tömeg
30,6 kg/DB
Kiegészítő termékek