Szűrés

Szélesség (mm)
Forma
Kivitel
Ár
125 550 Ft - 258 120 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Aszimmetrikus sarokkádak

Helytakarékos kád megoldásban az aszimmetrikus kád alkalmas, még kisebb fürdőszobákban is. Ezek szélesebbek, lapos az alsó kialakításuk, ami lehetővé teszi a zuhanyozást és belső átlójuk átlagosan 20 cm-rel hosszabb, mint egy klasszikus négyszögletes kád átlója. Teret nyerünk az apróbb kisebb fürdőszobákba is, alkalmasabb a fürdés kádparavánnal kiegészítve.  Az aszimmetrikus kádak között több formavilágú terméket is, mint pl. az aszimmetrikusak között bestseller RAVAK Rosa kád, ellenben pl. ott van az aszimmetrikus kétszemélyes RAVAK Lovestory II fürdőkád, amely egy ikon a kétszemélyes fürdőkádak között, mert az alakja természetesen támogatja a fürdőzők fizikai érintkezésesét.
Aszimmetrikus kádak közt a RIHO Lyra, RIHO Geta, RIHO Yukon.
A SAPHO Orava aszimmetrikus kád az alacsony árfekvése ellenére magas minőséget takar.