TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Blog

Multibox falsík alatti egység – szépség a funkcionalitásban

Deante
2021.08.23 13:42
Multibox falsík alatti egység – szépség a funkcionalitásban

Azok számára, akik az egyszerűség, szépség, valamint a kényelem kombinációját keresik, a Deante megalkotta a Multibox – falsík alatti zuhany csaptelep – szériát. Ezek a termékek könnyen adaptálhatóak mind a minimalista belső kialakításhoz, mind pedig azokhoz, amelyeket gazdag berendezések jellemeznek.

A Multibox sorozat két rejtett csaptelepet tartalmaz: termosztatikus és hagyományos keverő csaptelepet. Az első ezek közül lehetővé teszi a fürdővíz kívánt hőmérsékletre való beállítását.

 

A 3 pontos funkcióváltó kialakítása lehetővé teszi, hogy szabadon variálhassuk a Deante kínálatában megtalálható termékekkel (csaptelep panelbe integrált kézizuhany kivételével): pl. fúvókák, esőztető fejek. A második modell egy függőleges keverő csaptelep.

A téglalap alakú panelbe elhelyezett csaptelepek krómozott sárgarézből készülnek. A termosztatikus modellt vízszintesen, a keverő modellt függőlegesen szükséges beépíteni. Mindkét modell rendelkezik csaptelepbe integrált egyfunkciós kézizuhannyal. Az anti-calc rendszer megkönnyíti a kézizuhany megtisztítását a lerakódásoktól, ami elősegíti az esztétikum és a rend fenntartását.

Mind az egyszerű formák és a minimalista belsőépítészet támogatóinak, mind a díszes dekorációk szerelmeseinek megakad a szeme a Cascada Multibox csaptelepen, elegáns formájának és funkcionalitásának köszönhetően.

Termékeink megtalálhatóak EZEN a linken.