Szűrés

Márkanév
Ár
116 100 Ft - 121 790 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Kádperemre szerelhetők

Egy különleges élményt biztosít a RAVAK, DEANTE, SAPHO kádperemre helyezhető csaptelepjei. Érezze, élje át a zuhatag   vízesés adta örömöt, amellyel megtöltheti kádját frissítő vízzel. DEANTE Anemon Bis, Hiacynt vagy az Azalia praktikus működése, a gyönyörű kivitelezéssel karöltve a kádperemre szerelt vízesést különleges élménnyé varázsolja.
A RAVAK Chrome kádperemre szerelhető valamint, a waterfall vízesés magas minősége magáért beszél.

CHROME KÁDPEREMRE SZERELHETŐ VÍZESÉS CSAPTELEP

CR 025.00 A vízeséses kádfeltöltés ideális megoldást biztosít mindazoknak, akik a víz szerelmesei, szívesen érzik annak erejét és figyelik a vízsugárban rejlő energiát.

Márkanév :
Ravak
Beérkezés: 7-14 nap
116 100 Ft
  • A csaptelep teste a legkiválóbb minőségű sárgarézből készült
  • A csaptelep perlátorral van felszerelve
  • Mechanikus kerámia funkciókapcsoló
  • 45 cm-es csatlakozó tömlők mellékelve
  • Innovatív, tartós és könnyen tisztítható Nero bevonat
  • Strapabíró csővégek sárgarézből
  • Dedikált tisztítószer, a felületek biztonságos tisztítására
  • A szerelőhüvely megkönnyíti a csaptelep felszerelését
  • Csak a legjobb alapanyagokból, amelyek minőségét laboratóriumi vizsgálatok igazolták
Márkanév :
Deante
Beérkezés: 7-14 nap
121 790 Ft