Szűrés

Űrtartalom (ml)
250 - 500
Ár
2 990 Ft - 4 490 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Katalitikus lámpa utántöltők

Amennyiben az illatolaj kifogyott a katalitikus lámpából, elegendő, ha utántöltőt vásárol kedvenc illatából. Új illatot is kipróbálhat ugyanabban a lámpában. A vásárlást követően elegendő feltölteni a lámpát az új folyadékkal. Kanóc katalitikus lámpához, amelynek cseréje a lámpa sérülése vagy fokozott használata során javasolt. Első használat alkalmával az új kanócot hagyja, hogy felszívja a töltetet. A Maison Berger katalitikus lámpa utántöltők csak és kizárólag a katalitikus lámpákhoz használhatóak!

ÚJ

Rebarbara és rózsa (Rhubarb & Rose) Katalitikus lámpa utántöltő 

Ebben az játékos, gyümölcsös kombinációban a fanyar rebarbara édesen illatozó rózsával találkozik. A krémes vanília alapillat zárja a könnyed, feltöltő illatot.

Illatjegyek:

 • Rebarbara
 • Jázmin
 • Rózsa
Márkanév :
Ashleigh&Burwood
Raktáron: 2 db
2 990 Ft
ÚJ

Jázmin és tubarózsa (Jasmine & Tuberose) Katalitikus lámpa utántöltő

A jázmin és a tubarózsa finom, fehér koszorúja gyönyörűen harmonizál a narancsvirág, a szegfű és az ilang-ilang árnyalataival. A pazar pézsma finom meleget ad ennek az erőteljes, mámorító virágcsokornak.

Márkanév :
Ashleigh&Burwood
Raktáron: 5 db
2 990 Ft
ÚJ

Fekete Málna (Black Raspberry) Katalitikus lámpa utántöltő

A Fekete málna egy boldog és izgalmas illat, amely finom, mégis kellemes illattal tölti meg a szobát. A lédús piros gyümölcsök keveréke, a citrom és a bergamott hangsúlyaival, ez a gyönyörű, vidám illat rózsával, sárgabarackkal és pézsmával van alátámasztva, hogy izgalmas, mégis finom kompozíciót adjon.

Illatjegyek:

 • Bergamott
 • Málna
 • Pézsma
Márkanév :
Ashleigh&Burwood
Raktáron: 5 db
2 990 Ft
ÚJ

ROMANTIKA ILLÓOLAJ (ROMANCE ESSENTIAL OIL)


Egyedülálló illatkeverék a szívnek és a léleknek. Engedje, hogy a rózsa, a bergamott és a szantálfa együttese megszólítsa az érzékeket és nyugodt, romantikus hangot adjon.

Márkanév :
Ashleigh&Burwood
Beérkezés: 7-14 nap
4 490 Ft
ÚJ

Relaxáció illóolaj (Relaxation Essential Oil)

A relaxáció a muskátli, a vad levendula és az agyagzsálya nyugtató és pihentető kombinációja, mely ellazítja érzékeit és enyhíti a stresszt

Lazítsa az érzékeit és oldja a stresszt ezzel a nyugtató hatású illóolajjal

Illatjegyek:

 • Levendula
 • Muskátli
 • Agyagzsálya
Márkanév :
Ashleigh&Burwood
Beérkezés: 7-14 nap
4 490 Ft
ÚJ

Megfázás idejére illóolaj (COLD & FLU ESSENTIAL OIL)


Tisztító eukaliptusz, teafa és kakukkfű frissítő kombinációja. Ez a katalitikus lámpaillat mentolos tulajdonságainak köszönhetően segít a fej kitisztításában, valamint a levegő tisztításában.

Márkanév :
Ashleigh&Burwood
Beérkezés: 7-14 nap
4 490 Ft
ÚJ

NARANCS ÉS FAHÉJ (ORANGE & CINNAMON) Katalitikus lámpa utántöltő

A csípős narancs hangulatos illatát egy csipetnyi grépfrút egészíti ki, valamint a fahéj és a szegfűszeg melegítő jegyei keverednek. A gyömbér és az ánizs árnyalatai a hagyományos pomanderek emlékeit idézik.

Illatjegyek:

 • Narancs
 • Fahéj
 • Szegfűszeg
Márkanév :
Ashleigh&Burwood
Beérkezés: 7-14 nap
2 990 Ft