TOP termékek

Hírek

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Deante MOSOGATÓ CSAPLYUKTAKARÓ KORONG Konyhai kiegészítő, 35 mm

Mosogató csaplyuktakaró korong
Mosogató csaplyuktakaró korong
Mosogató csaplyuktakaró korong
Mosogató csaplyuktakaró korong
Deante MOSOGATÓ CSAPLYUKTAKARÓ KORONG Konyhai kiegészítő, 35 mm

Csaptelep furat takaró dugó

Átmérő: 35 mm

A dugó 3,5 cm átmérőjű és a mosogatóban lévő lyuk betömésére szolgál, amelyet az állócsap alatt lyukasztottak. Anyaga szálcsiszolt rozsdamentes acél.


Közvetlen kapcsolat a gyártókkal
25 éve a piacon

 

 

Bővebben
Raktáron :  6 DB
1 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Részletek
Garancia 2 év
EAN 5908212082997
Termékkód ZZZ_000S
Kivitel acél
Anyag rozsdamentes acél, műanyag
Felület típusa szálcsiszolt
Magasság 4 mm
Szélesség 45 mm
Mélység 45 mm


Adatok
Márkanév
Deante
Cikkszám
06 ZZZ000S
Magasság (mm)
4
Szélesség (mm)
45
Mélység (mm)
45
Alapanyag
rozsdamentes acél
Garancia (év)
2
Termékcsalád
Deante
Tömeg
16 g/DB