Szűrés

Magasság (mm)
Szélesség (mm)
Forma
Ár
179 430 Ft - 1 613 252 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

RIHO

A RIHO nagy mértékben közreműködik a mai fürdőszoba-kultúra megteremtésében és nemzetközi vonzerőt kölcsönöz az európai termékeknek.

A RIHO sikeres saját termékeinek gyártásában és fejlesztésében.

Fürdőszobakultúra mai igényekre szabva

Manapság a fürdőszobában található termékek rendkívül formatervezettek. A RIHO nagy mértékben közreműködik a mai fürdőszobakultúra megteremtésében és nemzetközi vonzerőt kölcsönöz az európai termékeknek. Mind Belgiumban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon az ügyfelek nagy választékban találnak itt kádakat, hidromasszázs rendszereket, gőzkabinokat, fürdőszobabútorokat és zuhanykabinokat.

Saját a gyártás, a kutatás és a fejlesztés

A RIHO sikeres saját termékeinek gyártásában és fejlesztésében. Emellett sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a “fürdőszobakultúra” ezen területén. Gyakorlata a termék fejlesztésben arra ösztönözte, hogy az ügyfelek kívánságait kitalálva, új izgalmas termékeket alkosson.

Szervízháttér

A RIHO technikusai tudják, hogy a RIHO termékek jobbak, mint bármely más termék és egyedülálló szervízháttérrel rendelkezik.

Napjainkban a Riho gyár Európa egyik legfelkapottabb fürdőszoba berendezés gyártója. A Hollandiában készült termékek alapanyaga egyaránt kiváló minőségű, legyen az zuhanykabin, zuhanytálca, kád, vagy akár fürdőszobai bútor. A Riho cégcsoport által gyártott zuhanykabinokra 5 év, míg a 4-6 mm-es Lucite akril kádakra 10 év garancia vonatkozik. A kádakhoz különböző kiegészítők is megvásárolhatóak, például fejpárna, kádkapaszkodó, vagy akár hidromasszázs rendszer.