Szűrés

Ár
4 590 Ft - 17 790 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Tartozékok, szifonok

DEANTE start-stop (vízspóroló) perlátor

Zárható-nyitható a vízsugár egyetlen érintéssel!

Zuhanyfejes csaptelepeknél nem használható

 • Akár 48%-os vízmegtakarítás
  a hagyományos perlátorokhoz viszonyítva
 • Utólag is felszerelhető.
 • Belső menetes csaptelepekhez: M24x1,
  ajándék
  adapter M22x1 külső menetes csaptelepekhez
 • Mosogató-mosdó csaptelepekhez ideális
 • Szinte minden csaptelephez használható
 • Az anyaga csökkenti a vízkő lerakódást
Márkanév :
Deante
Raktáron: 10 DB
4 590 Ft

Space-Saver Lux HELYTAKARÉKOS Szifon 1 medencés gránit mosogatóhoz

 • Kivitel: acél
 • A mosogató rögzítési rendszere: a pult alatt, egy szintben a pulttal
 • Dugó típusa: kézi

A Space-Saver Lux szifon gránit, 1 tálos, pult alatti vagy süllyesztett mosogatókhoz készült. A készlet kerek túlfolyót tartalmaz kupakkal és dugóval, mindezt klasszikus acél kivitelben.

Márkanév :
Deante
Beérkezés: 7-14 nap
10 290 Ft

Space-Saver Lux HELYTAKARÉKOS Szifon 1 medencés gránit mosogatóhoz

 • Kivitel: acél
 • A mosogató rögzítési rendszere: a pult alatt, egy szintben a pulttal
 • Dugó típusa: kézi

A szifont süllyesztett gránit mosogatóhoz tervezték 1 medencével. Ez a Space-Saver Lux modell, amellyel sok helyet takaríthat meg a szekrényben. A szifon kerek túlfolyóval és automata dugóval van kiegészítve. A tartozékok klasszikus acél kivitelben kaphatók.

Márkanév :
Deante
Beérkezés: 7-14 nap
14 990 Ft

HELYTAKARÉKOS Szifon 1,5 és 2 medencés gránit mosogatókhoz, króm

 • Kivitel: acél
 • A mosogató rögzítési rendszere: süllyesztett
 • Dugó típusa: automata

A helytakarékos szifont süllyesztett, 1,5 és 2 medencés gránit mosogatókhoz tervezték. Minimalista kialakításának köszönhetően a szifon nagyon kevés értékes helyet foglal el a szekrényben. A készlet tartalmaz egy kerek túlfolyót dugóval és egy automata dugót. Mindezt klasszikus acél kivitelben.

Márkanév :
Deante
Beérkezés: 7-14 nap
17 790 Ft