Szűrés

Márkanév
Magasság (mm)
Szélesség (mm)
Szín
Kivitel
Ár
1 045 Ft - 99 990 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2023.05.31

  

 

A fürdőszoba története hosszú múltra tekint vissza. Az emberek már évezredek óta gondoskodnak a testi tisztaságról és a higiénia fenntartásáról.

Az ókori civilizációkban, mint például az egyiptomiak vagy a rómaiak, már kialakultak olyan közösségi fürdők, amelyeket a lakosság használhatott.

 Azonban a modern fürdőszoba kialakulása és fejlődése a 19. században indult el. Az ipari forradalom és a technológiai fejlődés elősegítette az otthoni fürdőszobák elterjedését.

A vízellátás és a csatornarendszer fejlesztése lehetővé tette, hogy az emberek a saját otthonukban élvezhessék a kényelmet és a higiéniát.

 Az 1800-as évek végére az otthonokban már gyakran találhatók voltak fürdőkádak és mosdók, de a WC-k még mindig általában külső helyiségekben voltak elhelyezve.

A 20. század elején azonban a belső WC-k elterjedése megkezdődött, és a fürdőszobák fokozatosan kényelmesebbé és funkcionálisabbá váltak.

 A fürdőszobai technológiák és berendezések fejlődése folyamatosan haladt előre. A vízmelegítők, a zuhanyzók, a mosógépek és a számos más kényelmi eszköz mind hozzájárultak ahhoz,

hogy a fürdőszobák az otthonok egyik legfontosabb helyiségeivé váljanak. A modern fürdőszobák már sokkal többet nyújtanak, mint a higiéniát, és a kényelem és a wellness helyszínei is lehetnek.

 Napjainkban a fürdőszobák tervezése és kialakítása számos szempontot ölel fel, beleértve az esztétikai megjelenést, a funkcionalitást, az energiatakarékosságot és az ökológiai fenntarthatóságot.

Az emberek sokféle stílusban és designban építhetik meg a fürdőszobáikat, hogy azok tükrözzék az egyéni ízlésüket és igényeiket.

 Összességében elmondható, hogy a fürdőszoba története a civilizációk fejlődésével és az emberek igényeinek változásával párhuzamosan alakult ki. Ma már a fürdőszoba nemcsak a testi tisztaság színtere,

hanem egy olyan hely is, ahol pihenhetünk, frissülhetünk.

https://www.csomiepwebaruhaz.hu/kadak

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Tükrök

Univerzális tükrösszekrény (jobbos/balos kivitelben szerelhető) LED világítással

 

elektromos dugajjal, kapcsolóval 

2 db üvegpolccal

Lapraszerelt

Méretek: 600x600x200 mm

SoftClose csendes zárórendszer

Márkanév :
O NAS
Raktáron: 2 DB
63 690 Ft

Egyajtós Fürdőszobatükör Univerzalis, UV lakkozott, magas fényű fehér, 2 darab bútorlap polccal

 

Univerzális tükrösszekrény (jobbos/balos kivitelben szerelhető)

Üvegpolccal

Méretek: 502x760x120 mm

Lapraszerelt

GIZMO E50 tükörszekrény ajtókkal. Praktikus szekrény, ahol tükrös ajtók mögé rejtheti a leggyakrabban használt kozmetikumokat Lehetőség van az ajtó jobbra vagy balra nyíló beszerelésére.

Márkanév :
O NAS
Raktáron: 9 DB
27 690 Ft

Tükrösszekrény polcokkal

Fehér

580x490x147 cm

  • 3x ajtó tükörrel
  • beépített polcok az oldalajtók mögött
  • a központi ajtó alatti rész polcok nélküli
  • a tükörajtó alatt nyitott tárolóhely
Márkanév :
Aqualine
Beérkezés: 7-14 nap
19 000 Ft