TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9:00-16:30 között.

+3630/394-2440 | info@csomiepwebaruhaz.hu

Blog

Mitől olyan tartósak a Sapho termékek?

Sapho Kft.
2021.08.04 09:23
Mitől olyan tartósak a Sapho termékek?

A Sapho vállalkozás

A Sapho 1990-ben alakult meg, mint egy családi vállalkozás. A kiskereskedelmi üzlet kezdetben szaniterekkel foglalkozott, azonban később nagykereskedelemmé nőtte ki magát. Már ez is jelzi, hogy sokan kedvelték meg ezeket a fürdőszobai kiegészítőket. A székhelye Praha-Letnany lett, majd 1995-ben leányvállalata létesült Brno mellett. Itt már elkezdtek gyártani hidromasszázs kádakat, illetve egyéb komponenseket is.

Rá tíz évre Szlovákiában is megalakult az ottani első leányvállalat. A márka a legmodernebb technikai szabványok alapján dobja piacra a termékeit, mindemellett természetesen a logisztika és az adminisztráció terén is rendkívül fejlettek.

Sapho WC csésze

A Sapho WC csészék választéka hatalmas, hiszen webáruházunkban akár fali, de még monoblokkos változat is megvásárolható. Rendelhet akár tartály nélküli, akár tartályos csészét is, attól függően, hogy melyiket tudja legkönnyebben beilleszteni a fürdőszobájába. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya, de az biztos, hogy a minőségre nem lehet panasz.

A termékek kerámia vázzal készülnek, ráadásul a Sapho a darabjaira két év garanciát is vállal. A cseh gyártmányokat többféle méretben és kivitelezésben is be lehet szerezni, így mindenkit megtalálhatja a legjobb verziót.
 

Sapho zuhanykabin

A Sapho zuhanykabinjaink kínálata rendkívül széles. Bárki kedvére válogathat az íves, illetve szögletes változatok közül, hiszen a választékban szinte minden megtalálható. A méretek tekintetében szintén sok fajta kabinból lehet rendelést leadni. Ennek köszönhetően pedig szinte biztosan mindenki megtalálhatja a fürdőszobájába legjobban illeszkedő darabot. Választható többek között öntött márvány tálcás, tolóajtós, de akár átlátszó üveges kivitelezésű is.

Sapho zuhanykabin vásárlás

A Sapho zuhanykabin vásárlása lehetőséget ad arra, hogy minőségi kiegészítőkkel szerelhessük fel a fürdőszobánkat. A prémium anyagból gyártott termékekre a márka két év teljes körű garanciát vállal. A biztonsági üveg 5 mm vastagságú, a tökéletes záródást pedig a mágneses profil garantálja. Az eltolható dupla ajtónak köszönhetően pedig bárki könnyedén használatba veheti. Hát nem nagyszerű!?

Sapho csaptelepek

Ne feledkezzünk meg továbbá a csaptelepek fontosságáról sem. Ezekből a márka gyárt mosdóba helyezhető, kádtöltős, de még zuhany változatot is egyaránt. Így mindenki számára kínálnak megfelelő verziót. A zuhanyba illeszthető falsík alatti eszközt három irányú váltóval szerelték fel, amelyet krómozott rézből készítettek el. A minőséget a márka által vállalt hat év garancia is jelzi.

Összegezve: A Sapho termékek kínálata hatalmas, hiszen a családi vállalkozásként indult cég ma már harminc éve gyárt fürdőszobai kiegészítőket. Legyen szó csaptelepekről, WC csészéről, esetleg kabinokról, a választék hatalmas. A Sapho zuhanykabin vásárlása jó lehetőséget ad, hogy minőségi eszközökkel szerelhessük fel a helyiséget.